Свързани новини

12.12.2020 08:32

Издирваната милиардерка Ружа И. си ремонтира къщата за милиони на жълтите павета

Видян 12051 пъти | Коментари 3
Гласували 9 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


Преследваната от цял свят, но инвестиращиа по това време десетки милиони за изкупуване на някои от най-хубавите къщи на София криптомилиардерка Ружа Игнатова явно продължава да се радва на толерантността на бг властта. След като я "изпусна", а всъщност никога не е гонила главната героиня от световния финансов скандал за измами ФинСен , в момента в самото сърце на София, "на опашката на Коня", както казват тук, на жълтите павета, на пл. Народно събрание тече ремонт на едно от въпросните безценни ретро здания. Ружа Игнатова изкупи бившата централа на Алфа банк, наред с Руския клуб на ул. Славянска, елегантен билдинг на пл. Славейков, чийто ужасяващ ремонт възложи на любимата за поръчки на кабинета фирма ДжиПи Груп и други. И докато уж и нашите власти я преследваха, тя изкупуваше имоти и ги ремонтираше.

Последно, преди просто да си вземе самолета от Летище София за Атина и да изчезне яко дим по пътя, да потъне вдън земя, неоткриваема за тайните служби от цял свят, тя беше почти довършила реконструкцията на Руския клуб, известен и като Ресторант Крим. Въпреки "изпаряването" й, строителите не спряха работата по обекта още месеци и го довършиха, което със сигурност означава, че е продължено да им се плаща за това. НАП, разбира се , не си е направила труда да ревизира тази и другите инвестиции на пресладваната за измами на стойност между 4 и 5 млрд. евро според британската ВВС фараонка.

Ремонтът на Руския клуб, както го наричаме в София, стана забележителен и 19 минути го описа затова, че боядиса камъка на фасадата на безценното здание - паметник на културата. Без това, естествено, да предизвика дори вниманието, камо ли санкциите на общинските или държавните културни власти.

Сега видимите резултати под булото на рекламното пано, покриващо скелето на ремонта на прекрасната къща на пл. Народно събрание, отново са боядисване на камъка на фасадата - истинско архитектурно и художествено кощунство. Този път не с тъмно сиво, както на Руския клуб, а с бяло. Което е една идея


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 ха ха 14.12.2020 14:02

    Вероятно интимната и бизнес партньорка на падишаха ги е лапнала, както прави от дълги години с куп други апетитни имоти и ги делка с когото трябва. Ето така се става бизнес дама в днешно време

  • 002 Anonimen 13.12.2020 09:48

    Всички имоти за десетки милиони от давна са на други богопомазани от властта лешояди!!!

  • 001 Anonimen 12.12.2020 14:14

    къде е КПКОНПИ,моля?

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви