По думите му имаме и нов патриарх. "Този “патриарх на злото” Делян Пеевски - според жълтопаветните, днес даде благословията си за правителството. Както се казва в Библията – “Помилва ги по голямата си милост”, посочва той.

Свързани новини

03.06.2023 07:06

“Изчегъртването” приключи, време е за шпакловане и замазване на престъпления: Слави

Видян 770 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Изчегъртването” за вас приключи. Време е за шпакловане и замазване на престъпления", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в отворено писмо във Фейсбук до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ.

"От няколко дни се говори за извършено национално предателство след излязлата в публичното пространство онлайн среща на “Продължаваме промяната”, в която, в прав текст, се обсъжда как трябва да се нарушават законите, как чужди посолства правят назначения в българските специални служби, как са фалшифицирани изборите, как трябва да се пази ДПС и имунитета на Бойко Борисов и как да се направи съдебна реформа, така че такава да няма. Но това не е краят на националното предателство", посочва Слави Трифонов.

"Едно грандиозно, грозно, ужасно и жалко национално предателство се случва в българския Парламент, пред очите на всички български граждани, отразявано щедро и пространно, с любезното съдействие на късопаметните, “мисирски”, български медии", коментира той.

"Двете партии - ГЕРБ и ДПС, които до днес бяха презирани, охулвани, обвинявани в тежки престъпления спрямо българския народ от фалшивите, измамни, псевдодемократични, жълтопаветни формирования “Продължаваме промяната - Демократична България”, та, днес, жълтопаветните прегърнаха мафиотите. А дългата ръка на ДПС удобно подаде патерицата, на която да се подпре ГЕРБ. “Продължаваме промяната - Демократична България” обаче побързаха да я поемат - и ръката, и патерицата", пише Слави Трифонов.

По думите му имаме и нов патриарх. "Този “патриарх на злото” Делян Пеевски - според жълтопаветните, днес даде благословията си за правителството. Както се казва в Библията – “Помилва ги по голямата си милост”, посочва той.

В резултат на всичкото това имаме не просто национално предателство. Имаме позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, изплюто в лицето на всички българи, коментира още Трифонов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.06.2023 10:15

    Да ще бъдем управлявани от държавата с най големия външен дълг в света , държава управлявана от военно-промишления си комплекс. Обезценяването на всичко от думи до дела както прозореца на Осборн го обяснява по отдавна изработена технология, но за съжаление неразбираемо за управляващите елити не вещае нищо добро не само за нас но и за човечеството като цяло.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат