Свързани новини

11.09.2021 12:00

Избори 2 в 1 на 14 ноември

Видян 1680 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заедно с първия тур на президентските избори на 14 ноември ще се проведе и гласуването за нов парламент, обяви президентът Румен Радев при посещение в Плевен.НС ще бъде разпуснато максимално бързо, посочи държавният глава.


„Максимално бързо, в съответствие с реда и изискванията на Конституцията, изборния закон и технологичното време за издаване на укази. Изборите ще бъдат две в едно на 14 ноември. По този начин ще спестим и пари на хазната, и най-вече времето на хората. Очаквам следващото служебно правителство да продължи да работи за изкореняване на корупцията, да работи прозрачно и отговорно“, каза президентът.


Конституцията предвижда два месеца срок между разпускането на НС и изборите за народни представители, което означава, че 46-ият парламент ще бъде разпуснат вероятно от 14 септември.


Помолен да коментира евентуалната поява на нов политически субект в предизборната кампания, Радев отбеляза, че подкрепя ценности, не партии и не е упълномощил никого да говори от негово име. По думите му почтени българи има във всички политически партии, има ги и извън партиите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Бойко е жена 12.09.2021 16:27

    С юмрук нагоре и напред срещу герберската измет!

  • 003 Anonimen 12.09.2021 15:22

    Дали ще има промени в следващия служебен кабинет - това е работа на президента, той ще направи преценката.

  • 002 Anonimen 11.09.2021 22:55

    Поредното мъдро решение на президента. Печели още на първия тур и се спестяват милиони от провеждане на втория тур.

  • 001 Anonimen 11.09.2021 12:16

    Сега ще слушаме онова животно от Банкя как реве, против избори 2 в 1, как били по сметка в полза на Радев, колко е "лош" Президент е Радев, как ще охарчим едни пари без да сме сметнали добре и т.н.с простотиите на бустанското плашило от Банкя ! Радев е най-добрият Президент от всички които заемаха този пост, а като гледам и кандидатите до днес, няма един свестен като се започне от измамникът Лупи, минава се през идиота Марешки засега и се стигне до тъпакът без мозъчни гънки Недков, човек трябва сериозно да се замисли в каква държава живее, след като е допустимо явни измамници и тъпаци да се кандидатират за Президент ???

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец