Мъжът е висок 160 см, с нормално телосложение, тъмна коса, кафяви очите, средно дълга брада. Облечен е бил с тъмно яке и тъмна бейзболна шапка

Свързани новини

29.04.2022 16:08

Избягал затворник вдигна на крак полицията във Враца

Видян 1607 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Избягал затворник, излежаващ присъда в общежитие от открит тип в Бойчиновци, вдигна на крак полицията във Враца.


 


"Издирваният мъж се отклонил от строителен обект в Мездра", уточни за NOVA Сашка Андрекова от Пресцентъра на Министерството на правосъдието.


 


Лишеният от свобода е в затвора от 2011 г. с комулирана присъда за множество кражби. През 2019 г. е преминал на по-лек режим, тъй като останало да изтърпи по-малката част от наказанието си. От тогава е в общежитие от открит тип и има право да работи, за да съкрати срока за лишаване от свобода.


 


Собственикът на обекта в Мездра, на който лишеният от свобода работел, забелязал, че затворникът го няма и уведомил ръководството на затвора. "По случая са сигнализирани структурите на МВР, Окръжната и Районната прокуратура – Враца", уточни още Андрекова.


 


По случая е образувано досъдебно производство, каза за NOVA говорителят на Окръжната прокуратура във Враца Елена Станева.


 


От МВР се обърнаха към гражданите за съдействие. Те разпространиха снимка и описание на мъжа.


 


Той се казва Бонко Трифонов и изтърпява наказанието си в затвора във Враца. По време на работа на външен обект край Мездра в четвъртък, той е избягал. 


 


Мъжът е висок 160 см, с нормално телосложение, тъмна коса, кафяви очите, средно дълга брада. Облечен е бил с тъмно яке и тъмна бейзболна шапка.


 


Има информация, че се придвижва с жена на видима възраст около 25-30 години , висока около 156 см, облечена в червено яке.


 


При допълнителна информация за издирвания гражданите могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби