Свързани новини

17.06.2021 11:47

ИТН и ГЕРБ с равен шанс: Галъп

Видян 2142 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има такъв народ (ИТН) и ГЕРБ-СДС са с абсолютно изравнени позиции за предсрочните избори на 11 юли, сочи проучване на Галъп интернешънъл болкан, направено по поръчка на БНР.


Според данните, ако изборите бяха днес ИТН печели 21.2 % от гласовете, следвана от ГЕРБ-СДС с 21%, БСП с 15.9%, Демократична България с 12.1%, ДПС с 11.9% и Изправи се! Мутри, вън! с 5.8%. Близо до четирипроцентовата бариера е коалицията Български патриоти с 3.5%, а Възраждане и Българско лято получават по 2.7 и 2.4%.


Напомняме, че според друго проучване на Медиана ИТН изпреварва с около 3% основните си опоненти – ГЕРБ и БСП.


„Нали се сещате, че преднината ни пред ГЕРБ е много повече от 3%?”, написа активистът на ИТН и щерка на шефа на Галъп Андрей Райчев – Ружа Райчева. „Колко ни даваха миналия път? 12%, а ние изскочихме от храстите с 17.66% на първите ни избори”, припоми тя.  „Правете си сметката и въобще не слушайте празни приказки”, допълни  Райчева възможно визирайки и баща си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.06.2021 10:34

    ИТН първо ще смачка ГЕРБ на тези избори и второ ще ги "натика" в затвора където им е местото ! Тези социологически проучвания са един идиотски маниер да се "размажат" мозъците на простолюдието което и без това няма разумно обяснение за своя избор след всеки вот ! Не може да се разпитат хиляда или десет хиляди човека от два града и да се покажат някакви проценти, коя агенция е разпитала например хиляда човека в 500 села и тогава да покаже резултати, дори се съмнявам, че правят анкети и в градовете, стоят си по столчетата и преписват данни от миналото от компютрите с малки корекции ! А проучването на "19 минути" е един фарс и заблуда, явно тук преобладават комунета като читатели и това не е на добре, защото клиентите ще се отдръпнат лека-полека, затворете си анкетата хора, тя е пълен фарс, няма такава истина БСП да води, тази група-шарлатани като ГЕРБ изобщо не трябва да ги има в политическото пространство, те са клонирани заедно с ДПС и патриотчетата от БКП и не трябва да съществуват !

  • 001 Anonimen 17.06.2021 12:09

    С РАВНИ АМА ДРУГ ПЪТ, ИМА ТАКЪВ НАРОД Е ПРЕД ГЕРБ С 3 % !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,