„Промяната“ ще направят дълга 50 млрд., ако след 2-ри октомври отново управляват, казвам Ви го с болка и загриженост

Свързани новини

23.09.2022 10:43

Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма: Борисов

Видян 1888 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма. Така, както от „Промяната“ откриха самолетната линия до Русе, така направиха и с връзката със Скопие. И нея закриха. Дойдох с кола, но не по магистрала, защото „Промяната“ я спряха. Ние им оставихме пари да изградят АМ „Велико Търново“ – Русе и АМ „Хемус“.
 А най-голямата гордост на Кирил Петков беше да каже, че е спрял проекта за магистралата до Русе. Покажете нещо направено за 2 г?

Николай Събев говори как ще строи мостове, но румънското правителство казва, че такива отговорности не са поемали. Вие на кой вярвате?!

Хората обедняха, защото „Промяната“ изхарчи парите ни! От месеци Ви казваме какво ще стане – за миналия декември бяха изтеглили заем от 9 млрд. и това не беше събитие за медиите. Служебното правителство попадна в капана на Асен Василев, миналата седмица изтеглиха още 5 млрд. – това са 5 магистрали до Велико Търново, а лихвите са 1 млрд. за 7 години.

 „Промяната“ ще направят дълга 50 млрд., ако след 2-ри октомври отново управляват, казвам Ви го с болка и загриженост. Но аз вярвам в Господ и вярвам, че ще се справим, но народът трябва да бъде единен и да го разбере!

България е преживяла войни, плащала е репарации. Няма да изчезнем като нация, ще се стегнем и ще излезем от кризите.

 Войната ни засяга, защото говорим за използване на ядрено оръжие. Мисълта за саботаж на Запорожката атомна централа веднага ни подсеща за Чернобил, който сме преживели. Неслучайно, казах на Гари Каспаров, който дойде на крак в централата на ГЕРБ, че ние сме категорични, войната трябва да приключи. Затова говорим с истинските имена-това е агресия. Последиците са ясни. Тази война ни причинява страдания и живеем в страх. Ние браним българския интерес, затова позицията ни е категорична!

Ако бившите управляващи следваха нашия пример в ГЕРБ-Русе – да съчетаем развитието на младостта с опитността – то щяхме да поведем България напред в кризите!", заяви Бойко Борисов в Русе.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Ню BG грамър се девелопва на хорайзънта 23.09.2022 11:28

    Вместо "Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма: Борисов", прити по-екзактно по новобългериънската грамър шуулд хев то би вритен: "Русе самолет дойда със, Борисов летище: Няма!"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще