15.06.2022 13:06

Инициативни комитети внасят жалби в МВР до ВАС срещу заповедта на министъра на вътрешните работи за закриване на множество полицейски управления

Видян 2266 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Здравейте,
Днес (15.06.2022 г.) от 16:30 ч. председателите на инициативните комитети в Полски Тръмбеш и Стражица срещу закриването на полицейски управления и участъци ще внесат в МВР жалби до Върховния административен съд срещу заповедта на министъра на вътрешните работи за закриване на множество полицейски управления, в това число са управленията в гр. Полски Тръмбеш и районно управление Стражица, и участък в с. Камен, община Стражица.



Двата инициативни комитета вече са събрали по над 3000 подписа по реда на Закона за прякото участие на гражданите срещу закриването на полицейските управления.


 


Председателите на двата комитета ще упълномощят г-жа Мая Манолова, председател на гражданска платформа Изправи се.БГ да ги представлява при делата им в съда.


 


Заповядайте днес (15 юни) от 16:30 пред сградата на МВР, където преди внасяне на жалбите г-жа Манолова заедно с председателите на ИК в Полски Тръмбеш и Стражица ще коментират защо тези действия не са в интерес на обществото и ще доведат до влошаване на ситуацията със сигурността в малките населени места. 

Пресофис
Изправи се.БГ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 хх 15.06.2022 20:58

    Така едно време правеха работниците от фалиралите предприятия,за да не ги закриват.Хората намаляхме с милиони,заплатаджийте-нищоправещи, се увеличиха.Наполовина съкращаване на службарите във всички ведомство.Ние-обекновените хора теглим ярема,а те лежат,и чакат на 30-то число заплата.Прав е министъра на вътрешните работи.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв