Свързани новини

06.11.2021 09:01

Имало е среща за коалиция ГЕРБ-ДПС плюс лява партия: Рашков

Видян 3621 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков обяви в петък, че има информация за проведена среща между представители на ГЕРБ и ДПС, на която е била обсъждана евентуална коалиция между двете партии плюс една лява партия след изборите , предаде Медиапул. Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер твърди, че това не е така.


"Някои, които се крият и се криеха, че са коалиционни партньори, са направили среща на Цигов чарк. Случайно съвпада с деня, в който беше проверен кметът на Пазарджик и любимец на Бойко Борисов, който отказа да даде проба за алкохол и наркотици. В дома на един известен лекар, собственик на голяма болница, където много от управляващите обичат да правят демонстрации как се ваксинират – Тиков, ако не знаете как се казва, в неговия дом е проведена политическа среща между представители на ГЕРБ-СДС и ДПС. Присъствал е и един от зам.-председателите на ДПС, който е заявил, че ще управляват в коалиция след изборите, включително с една лява партия – дали това е бил политически блъф, или не, това ще се изясни", коментира Рашков.

От думите му се разбира, че домът, в който се е провела въпросната среща, е на собственика на Софиямед Михаил Тиков. Именно в тази болница преди две седмици завърналият се в политиката кандидат-депутат от ДПС Делян Пеевски си постави трета доза от ваксината срещу коронавируса. В същото лечебно заведение се ваксинираха и бившият премиер Бойко Борисов, и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Борисов отрече да е имало подобна среща. "Господ ми е свидетел, знаете, че аз съм вярващ – нито Дончев, нито Митов, нито оторизирано от мен човек не съм съм пращал там и не знам за такава среща. Ако някъде са седнали да се напият по предизборна кампания и да са се видели да са се срещали, това е друга тема. Ние с ДПС не сме водили никакви такива разговори", каза той.

По думите му, ако казаното от Рашков е вярно, то това означава, че "някой ни следи".

Бившият премиер добави, че предпочитал Софиямед заради лекар, който в миналото го е оперирал във ВМА, но после се преместил в Софиямед, където влизали и други политици. "Там и Слави Трифонов беше, и Кирил Добрев беше. Много хора бяха. Това да си в една болница по различно време ортак ли те прави? МВР се използва в момента не само като бухалка, но и като апарат за внушение", каза Борисов.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 08.11.2021 02:34

    Този индивид, откакто е започнал да бълва, до сега, никога не е извадил и едно доказателство за твърденията си. Ако това бях аз или друг нормален човек да сме изтъркал наровете на ЦСЗ вече... И този е май лъжец от класа, не никога не може да достагне нивото на Кирчо и Кокорчо. Тези двамата лъжат като за последното световно.

  • 005 Anonimen 08.11.2021 02:30

    Абсолютната логика, като се абстрахираме от всичко останало, е че фалшивите машини и отказа да се броят хартиените бележки от машините са дело на едни и същи люде. Всички знаем, че това са т.нар. партии от протеста... Ами, да ви имам и партиите и протеста, дет се вика.

  • 004 Anonimen 07.11.2021 19:11

    Коя е "лявата" партия???

  • 003 Anonimen 07.11.2021 19:10

    Бившият премиер не е вярващ човек. Той иска да мине за вярващ човек като целува попове и икони наред.

  • 002 Anonimen 07.11.2021 16:54

    Това,ако е така, доказва че ДБ,ИБГНИ саботират промяната и действат за подмяната!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева