Свързани новини

18.05.2021 09:38

Играеха пинг-понг от МВР към прокуратурата и обратно: Рашков за проверката на полицейското насилие на протестите

Видян 4729 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„МВР е най-силният орган в правителството. Така че, съвсем логично и съвсем нормално е да играе водеща роля в промените, които трябва да се извършат в нашата страна и са по искане на българските граждани.“ Това заяви в интервю за БНР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Тежката задача за противодействие на престъпленията, свързани с упражняването на политическото право на всеки гражданин да избира и да бъде избиран, е в МВР, подчерта Рашков.

На въпрос наясно ли са в МВР кои са горещите точки на купуване на гласове Рашков увери, че се прави анализ на наличната до момента информация.

Относно освобождаването на бившия вече главен секретар Ивайло Иванов, в мотивите за което присъства и полицейското насилие по време на протестите миналото лято, Бойко Рашков поясни, че неговата лична оценка за случилото се тогава е в качеството му и на професионалист, и на гражданин.

„И се възмутих, както множество други граждани – че бият младежите, които бягат от нашата страна. По този случай обаче впоследствие се оказа, че няма никакво сериозно отношение – с бития студент, бития журналист и други. И сега, когато се промени политическата обстановка, хората започнаха данапомнят за тези случаи. Защо? Защото към онзи момент играеха пинг-понг от МВР към прокуратурата и обратно, уж извършват проверка на случаите.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.05.2021 10:32

    Браво на новия министър! Казал го е ясно - кресльовци. Иначе - помиярски квич на башибозук, на който му разкриват мръсотиите.

  • 001 цинизъм 18.05.2021 10:18

    ОПГ-то на Боpисов тpябва да бъде pазpушено и унишожено за винаги и да отговаpя за пpестъпните и мафиотски действия въpху останалите от геноцида им бългаpи и опоскването на дъpжавата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне