01/02

Свързани новини

11.10.2021 09:23

Я.Такева даде суперимот на мъжа на Ангелкова

Видян 5424 пъти | Коментари -1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Съпругът на ексминистър Николина Ангелкова стои зад забавния модел: заведение с агенция за недвижими имоти, който се разполага в един от най-хубавите и най-скъпите имоти на Синдиката на българските учители - на ъгъла на улиците Раковски и Московска в самото сърце на София. Напомняме, че неговата несменяема шефка Янка Такева успя при управлението на старата власт да вреди дъщеря си за заместник-областен управител на София. А тя извади изпълнителен лист за %D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%B0">неплатени наеми на БСП, която пък оспорва документа. Той е стигнал на Позитано 20 по „втория начин” – изваден от новия оргсекретар на Нинова и бивш пощальон – кадърът на ДПС Цветелин Софрониев, който от дни смени мястото на чиновник в областната администрация, откъдето бе изгонен, с креслото в червената централа.



19 минути изпрати до Янка Такева въпроси с отдаването на имота за т.нар. RE клуб, поради настояване на учители. Те се питат на какво основание тяхната собственост е отдадена на съпруга на ексминистърката? Проведен ли е конкурс? Каква е стойността на сделката? Къде изчезна Взаимоспомагателната каса на Синдиката и най-вече парите от нея?
Както можеше и да се очаква, 3 дни не получихме отговор от Янка Такева, но разчитаме все пак да намери време при толкова много сделки и плетеница от интереси, да ни отвърне. Още повече, знаем още немалко факти, които следва да коментира.
Христо се ожени за Николина през 2014 г., когато тя стана министър първо в служебното правителство на Плевнелиев, където водеше транспорта, но не можа да го удържи и беше пренасочена към туризма в редовния кабинет Борисов 2, а в Борисов 3 запази поста като, по ирония на съдбата, беше квота на Патриотите и по-специално на НФСБ. Независимо от войните, които водеха с нейния ресорен вицепремиер и лидер на партията Валери Симеонов. В края на управлението на старата власт из върхушката се заговори за несъвършенства в брака им, но пък тази есен имат първокласничка.


Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 02.11.2021 17:17

    Първанов и Такева са стари дружки от Красна поляна там живееха през соца.

  • 003 Anonimen 11.10.2021 16:23

    На 4 юни 2010 г. във връзка с 20-годишнината на Синдиката на българските учители е наградена от президента Георги Първанов с орден Св. св. Кирил и Методий първа степен.2016 г. – удостоена е с орден „Стара планина“ I степен „за нейния значителен принос към развитието на образованието и гражданското общество в Република България като активен лидер и общественик и във връзка с 25-годишнината на Синдиката на българските учители“ - ИЗМАМНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЕ "ОКИЧВАТ" С ТИТЛИ И МЕДАЛИ !

  • 002 синдикална мафия 11.10.2021 13:47

    Каквато корумпирана Янка Такева, такъв и синдиката, който я държи на обществена ясла, въпреки, че е далеч над пенсионната възраст и не е ясно дали е с всичкия си

  • 001 Anonimen 11.10.2021 13:39

    България не се разпродава на чужденци, а се раздава между герберасти ! Жалка действителност за умните, радостна действителност за тъпаците подаряващи гласа си за ГЕРБ и трагична действителност за България !

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!