01/02

Свързани новини

26.06.2021 14:00

Хем бюджетът е продънен, хем кабинетът на Радев откри допълнителни 1,5 млрд. лв. в него: Борисов

Видян 1990 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Румен Радев отиде в Брюксел и министърът му от Харвард най-накрая се почувства свободен да направи реална оценка на държавните финанси. Били открили допълнителен ресурс от 1,5 млрд. лв, който им давал „устойчива среда за реализиране на националните политики“. Откъде го намерихте? В чекмеджета ли? Това попита председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който заедно с актива на ГЕРБ-Перник посети местността „Мечката“ в планината Голо бърдо. По-късно МГЕРБ облагородиха и част от зоните за отдих.

„Освен свободен ресурс от 1,5 млрд. лв., Василев разбра, че имаме най-нисък дефицит и външен дълг, обезпечени са социално-икономическите мерки и парите за пенсионерите. Така оставихме страната след управлението на ГЕРБ“, категоричен бе Борисов.




По думите му в страната на чудесата на Румен Радев се източват умишлено язовири, за да може да се правят внушения. „Заради публикации се правят проверки на Горанов. А имотите на Рашков кой ще ги провери? А Румен Спецов? Представяте ли си само как мачка фирмите и партньорите си, за да не обелят и дума за него вече няколко седмици“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Към членовете и симпатизантите на ГЕРБ-Перник Борисов се обърна с думите: „Стягайте се, защото ни чакат битки! Опасни хора има срещу нас. Проявява се двоен стандарт всеки ден. Непрекъснато разкриваме скандални факти около кабина на Радев. Представяте ли си, ако всичко това се правеше от ГЕРБ!?“.

 






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Сбирка на Анонимните Крадци от герб: 26.06.2021 19:36

    Сбирка на Анонимните Крадци от герб: „Здравейте, казвам се Бойко и не съм крал повече от 1 месец“ https://www.facebook.com/razum.dusha/posts/935506307241960/

  • 002 Anonimen 26.06.2021 19:35

    "Чудя се дали ако, дай Боже, скоро има Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, правителствата от 1990 г. насам, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени престъпници, след време историците ще говорят как е бил избит "цветът на нацията"? Защото "цветът на нацията" са Иван Костов и бандата му, Симеончо и бандата му, Станишев, Борисов, Цветанов, Горанов, Караянчева, Пеевски, Цацаров, Плевнелиев, Меди Доганов, Местан, Марешки, Симеонов. Цачева, Каракачанов, Гешев, Радев и други подобни.” К. К. (5 years ago)

  • 001 Мето от Факултето 26.06.2021 17:37

    За сведение на еднокнижника, Харвард не е обидна дума. Много се е объркал.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог