Свързани новини

14.12.2020 09:30

Global Finance обяви Банка ДСК за най-добрия доставчик в България на услуги, свързани с валутни операции

Видян 1260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Банка ДСК бе отличена от престижното международно финансово издание Global Finance като най-добрия доставчик в България на услуги, свързани с валутни операции за 2021 година.  


„Радостни сме от факта, че авторитетно издание като Global Finance отличава  Банка ДСК като лидер във валутната търговия и търговията с валутни продукти на българския финансов пазар. С фокуса ни върху приоритетно прилагане на иновациите във всички области на банковия бизнес, постоянно развиваме електронната валутна търговия като атрактивна услуга за нашите клиенти. Един от примерите е платформата ДСК Трейдър, с която им предоставяме възможност за следене на валутните курсове и сключване на сделки в реално време. Търсенето на нови възможности за улесняване на клиентите ни в осъществяването на валутни сделки е сред нашите основни приоритети“, споделя Светослав Велинов, началник на управление „Трежъри и капиталови пазари“ в Банка ДСК.


Класацията World’s Best Foreign Exchange Providers 2021 включва институции и банкови организации от 122 държави, които са отличени на база критерии като обем на извършваните транзакции, пазарен дял, обхват на международно присъствие, клиентско обслужване, конкурентно ценообразуване и иновативни технологии. В определянето на най-добрите изданието също така взима предвид мненията и препоръките на специалисти от индустрията, анализатори, финансови и технологични консултанти.


„Сътресенията в трансграничната търговия и веригите за доставка през миналата година доказаха колко е важно да имаш за партньор добър доставчик на услуги, свързани с валутни операции. В бързо променящия се свят, в който живеем, банките, които имат добре развит бизнес с валутни операции могат да преведат клиентите си безопасно през турбуленциите,” заявиха организаторите.


Global Finance е авторитетно издание с централа в Ню Йорк и 34-годишен опит на международните финансови пазари. Аудиторията на изданието се състои от представители на висшия мениджмънт в мултинационални компании, инвестиционни и финансови институции. Изданието редовно отличава  най-добрите банки и доставчици на финансови услуги, а присъжданите награди са приети от международната финансова общност като стандарт за високо качество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв