Свързани новини

19.11.2021 13:00

Герджиков излъга за проверка: МВР

Видян 3617 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на вътрешните работи категорично отрича да проверява Софийския университет за купуване на гласове, както неговият ректор Анастас Герджиков заяви в дебатите си с другия кандидат за президент Румен Радев, пише Сега.


От пресцентъра на силовото ведомство съобщават, че се извършва проверка по сигнал на Софийския университет, Техническият университет и Университета за национално и световно стопанство за нарушения при усвояването 78 милиона лева за ремонт на студентски общежития. Парите са отпуснати с през 2020 и 2021 г. с постановления на Министерския съвет.


С цел използване на осигурените бюджетни средства, с писмо от МОН е препоръчано при подготовката и провеждането на обществените поръчки за ремонт университетите да заложат възможност за авансово плащане на 100% от стойността на договорите към фирмите - изпълнители. В хода на започналата проверка служители на „Икономическа полиция“ са изискали от университетите необходимите документи, свързани със сключени договори, гаранции, плащания и извършена дейност, както и с начина на проведените процедури.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Лекуващ лекар 19.11.2021 16:39

    На 21.11.2021 г. сме длъжни като българи да отидем до урните и да изринем сламения скопeц и вареният охлюв герджиков /с малка буква, защото не е достоен за българин с голяма/не само от политиката, но и не е заслужил да е в СУ, да отива в Капъкуле да си търси работа ! Българският Президент не трябва да бъде представен и подкрепян от мюсюлманска шайка която нагло агитира на НЕБЪЛГАРСКИ език за него с което накърнява суверенитета на България в която ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ и Конституцията ни забранява агитация на чужд език ! Отиваме в неделя до урните и доказваме, че сме българи като изритаме двойката кандидати на ДПС за Президент, дължим го това на БЪЛГАРИЯ !

  • 003 Anonimen 19.11.2021 14:28

    Това което разследва МВР е схема за милиони на Герджиков тип магистрала „Хемус” - 100% авансово плащане на фирми на ГЕРБ в три ВУЗ-а ! Няма как ГЕРБ да не изнамерят кандидат за Президент който евентуално ако спечели да има кой да защитава кражбите им и Герджиков се оказва най-подходящ защото вече е "врял и кипял" в гербаджийските схеми !

  • 002 Anonimen 19.11.2021 14:23

    Мнението на една дама в Народ.бг.-точно и ясно: - Докато траеше дебатът Герджиков непрекасното хвърляше неконкретизирани обвинения към Радев.Струва ми се,че ако водещата,която се държа много коректно и професионално, му беше оставила ефирно време би обвинил опонента си ,че е човекът ,който подготвя Трета Световна война или ядрено нападение над българите. Страшно елементарно поведение .Погледнете му постановката на тялото – вечно приведена леко напред като че ли се кланя угоднически някому.Проследете движението на ръцете му когато говори.Изважда ги над нивото на пюпютъра и моментално ги дръпва настрани и ги скрива леко към гърба си.Това издава страхливеца,който винаги и във всичко иска да е чистичък .Един нов Пилат Понтийски .А какво ще кажат специалистите по езика на тялото в постоянното поставяне на дясната ръка на сърцето съпроводено с лек поклон към опонента? И това ми мекотело ще защитава интересите на България ?! Няма как да стане. Той не е наясно защо се е кандидатирал за Президент ,освен може би за славата. Вярно е,че и Радев беше „бос в политиката“,когато го избирахме,но до него беше Илияна Йотова ,човек с богат политически опит,журналист с практика,с обработен изказ и поведение.А при Герджиков какво се е присламчило ? „Мъж ли е,жена или хермафродит“,както е написал Ботев в един от политическите си фейлетони,които нещото едва ли е чело. Изрусено или с оригинален цвят на косата няма значение. Все си е блондинка.

  • 001 Anonimen 19.11.2021 13:43

    Кретенът Герджик-ага излъга във всичко което изказа, особено изпъкна най-голямата му лъжа, че не бил "пришит", "зашит", "прикачен", "закачен" за ГЕРБ и ДПС, повтори я 3-4 пъти което навежда на мисълта, че се надява на изразът, "всяка лъжа повторена 100 пъти, става истина", но до неделя дали ще има възможност да я повтори 100 пъти, за да се закачат малоумниците и простаците за нея ? Не съм очаквал толкова лицемерен и мазен слагач да заема длъжността "ректор" в СУ, когато аз следвах в СУ през 70-те нямаше такива кретени преподаватели, професори и доценти, всички бяха почтени и достойни българи ! Все повече Герджик-ага го оприличавам на гей или педофил и МВР трябва сериозно да го проследи, за да не "загази" някое детенце ! Интелигентните българи разбраха, че това НЕЩО не става за политик, той няма "хал-хабер" от нищо свързано с политиката и икономиката на България, а студентите в СУ не заслужават да имат такъв мазен и лицемерен ректор, да се надигнат и да го изритат час по-скоро от ВУЗ-а, такива като него докараха нашето висше образование да не бъде признавано в никоя цивилизована държава !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!