Свързани новини

29.01.2021 15:46

ГЕРБ, ОП и плеймейтката на Марешки с по Екватор на калпак, изминат със служебни коли за 2020 г.

Видян 7931 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

   4 от 12-те месеца на 2020 г. бяха почивни за парламента, но депутатите биха всички рекорди по пробег на служебните автомобили, а напомняме, че за тях всички видове транспорт са безплатни - и влакове, и автобуси и дори самолети. Напомняме също, че почти цяла година действаха забрани за обществени събрания и митинги, т.е. не са имали много реална работа в избирателните си райони. Не е имало и избори, за разлика от 2019 г., когато имахме и европейски, и местен вот, та би могло да мине оправданието, че са искали да бъдат "близо до масите". Освен разход за гориво, тази уникална по мащабите си злоупотреба със служебни коли струва на данъкоплатците пътни, дневни, хотели, изхранване на возещите депутатството служители от НСО и гаража на парламента, застраховки, амортизация и ред други екстри на пребогатия българския данъкоплатец, който сам не може да свърже двата края.

Мария Белова от ГЕРБ-Сливен е рекордьор в листата с 58 861 км, или както сайтът e-vestnik го е опредметил - 1,5 пъти обиколката на Земята по Екватора. Тя е ходила със служебната кола 94 пъти до града си, т.е. на практика всеки работен ден на парламента - той работи между 2 и 3 дни седмично в продължение на 8 месеца м.г. Това е 6 102 км повече от миналогодишния рекорд на началника на антикорупционната комисия на парламента и заместник-шефа на НФСБ Борис Ячев, който тази година е минал "само" 22 945 км.

Пламен Нунев - областният бос на ГЕРБ в Русе е сребърен медалист, но не като сестра си - бегачка, на която дължи кариерата си в партията заради близостта с друг лекоатлет - Цветан Цветанов, с 50 955 км, което е 11 560 км повече от 2019 г. След него е зам.-шефът на ВМРО Искрен Веселинов, също от дунавския град.

Шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова е четвърта с 46 456 км, въпреки че работата й


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.01.2021 21:51

    Когато се раздуха всоц.мрежи за апартамент гейт именно тя Мента Стоянова твърдеше че си има жилище в Пловдив Някой беше посочил че още в предходния парламент е лобирала за бургаски строителен предприемач за строително петно в Бояна .същия е известна фигура в спорта който живее също в Бояна .Не е изключено даима апартамент в този блокзАЩО КОНПИ не се самосезират

  • 001 Anonimen 29.01.2021 19:21

    Чингине булгаристан.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв