Свързани новини

21.01.2023 12:28

Гълъб Донев ще бъде премиер и в следващия служебен кабинет

Видян 1053 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гълъб Донев ще остане премиер и в следващия служебен кабинет, който президентът Румен Радев предстои да назначи, след като и БСП ще върне мандата за съставяне на правителство. Това обяви държавния глава, който каза че му предстои разговор със служебните министри преди да обяви дали ще прави промени в екипа на служебния кабинет.На въпрос за дата на изборите Радев отговори: Ще направя последни консултации с моя правен екип. Февруари месец е особен месец, защото по Конституция трябва до два месеца да се проведат изборите след разпускането на парламента, но Конституцията мери в месеци, а Изборният кодекс мери в дни.


И тук имаме малък проблем с февруари, който ще го изчистим.Но аз по никакъв начин не искам повече да бавя нещата. Ясно е, че се върви към избори, ясно е, че трябва по-бързо, възможно най-бързо да имаме редовно правителство и решение, надявам се, най-сетне на политическата криза.Трябва да преценим редица обстоятелства. Ще има ли волята и съгласието, и желанието парламентът да приеме оставащите няколко важни закона.Също така да си каже мнението и ЦИК и да бъде ясно на партиите може ли или не може да има избори с машини поради все още закъснелите доставки на хартия за принтерите на машините на 26 март. Това вълнува немалка част от нас.


Снимка:БГНЕС



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.01.2023 15:15

    Какъв Гълъб, Радев си го слага, Радев командва и дърпа конците. Явно му хареса да лапа като Мутрата от всякъде и от всичко, ама няма как да го настигне, все пак 12 г....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева