В категория  „Устойчиво развитие“  Първа инвестиционна банка спечели първа награда, заради проекта Sustainable lady фонд

Свързани новини

24.06.2022 11:12

Fibank с две престижни отличия Компания на годината

Видян 1303 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Първа инвестиционна банка спечели наградата за Иновативна банка на годината в категория „Банки“ в тазгодишното издание на церемонията „Компания на годината“, a фондът Sustainable lady, част от програмата Smart Lady на Fibank, получи най-високото отличие в категорията „Устойчиво развитие“.


 


Наградите се организират от сп. Business Lady и се присъждат от авторитетно жури, съставено от представители на браншови бизнес организации, предприемачи и маркетингови експерти. След като през 2020 г. Fibank бе отличена на първо място в категория „Банки”, тази година журито отново оцени високо всичко, постигнато от банката, отреждайки й първото място в същата категория.



В категория  „Устойчиво развитие“  Първа инвестиционна банка спечели първа награда, заради проекта Sustainable lady фонд. В него Fibank обединява сили с Mastercard®, за да осигурят заедно подкрепа на иновативни проекти в сферата на устойчивостта, създадени от български дами предприемачи.



„Всички награди, които получаваме, дължим на нашия уникален и различен екип от висококачествени експерти, които поддържат и развиват лидерската ни позиция като иноватори във финансовата сфера. Това е семейство от хора със сърца, които са толкова големи, че понякога трудно се побират в една огромна и непрекъснато развиваща се организация, каквато е Fibank“, каза при получаването на наградата за Иновативна банка на годината директорът "Управление на човешкия капитал" на Fibank г-жа Росица Кузманова.



„Това е трета поред награда за тази година на фонда Sustainable lady. Благодарим на партньорите от Mastercard®, които повярваха в нас и създадохме фонда за подкрепа на устойчиви проекти на жени в бизнеса“, сподели на свой ред  г-жа Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама“ на Fibank, която получи наградата в категория „Устойчиво развитие“ за фонда Sustainable lady.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Христов 27.06.2022 13:08

    Поздравления за поредните отличия на Fibank!

  • 002 Маринов 26.06.2022 20:29

    Не случайно Фибанк е най-добрата българска банка. А получените награди са поредното признание за това.

  • 001 Ирина 24.06.2022 18:28

    За банката с най-добро обслужване и продукти, това е напълно заслужена награда!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв