Свързани новини

09.04.2020 12:02

Фейк ли е смъртността С корона у нас?

Видян 11772 пъти | Коментари 9
Гласували 7 рейтинг: 4.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


  Може ли да се вярва на данните за смъртността от коронавирус у нас, след като вчера щабът съобщи за починал "със съпъстващо заболяване черепно-мозъчна травма"? Дори само твърдението, че болните умират ОТ Ковид19 не е вярно, защото италианската статистика, а тя е най-пълната до момента говори, че само 0,8% от леталните изходи се дължат на вируса, докато 99,2% почиват от усложняване на вече налични патологии, като над половината от тях имат повече от 3. Най-често това са нелечими форми вна рак, на диабет, на хипертония, които са довели до нулев имунитет. Поради което от началото на инфодемията специалистите в Италия настояват и повтарят: смърт С корона, не ОТ корона. Най-популярният от нашите случаи, който се води "смърт от коронавирус" според нашия щаб е на мъж "със съпътстващо заболяване черепно - мозъчна травма" в болницата Св. Анна в София. Това е истинска подигравка с нацията и с медицината.  Подозрителен от гледна точка на бг статистиката случай имаше и във Варна, където смърт бе приписана на Коронавирус, а аутопсията показа, че тя е от пребиване, както съобщи прокуратурата, но щабът си я води "смърт ОТ коронавирус". Добавяме още 3 случая:

В УМБАЛСМ Н. И. Пирогов е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания, но се води починала "от" коронавирус.

Човекът, починал в Шумен, също е умрял от рак на белите дробове. Бил е с две отрицателни проби, но на скенера видели рака. Вероятно е спомогнал вирусът, но е бил излекуван от него.

И в Александровската болница една от починалите беше с тежък инсулт - придружаващо заболяване.

На този фон напомняме и първата "жертва на вируса", обявена от щаба, за която писахме своевременно ТУК. Изкараната тежка бронхопневмония, която вместо да лекува, тя е отишла в Италия, знаейки какво се случва там по време на епидемията, последващото пътуване до Пловдив на тържество с повече от 100 души, което бе позиционирано "в махалата" от вицепремиера Красимир Каракачанов, за да разберем за какво всъщност иде реч, е достатъчно показателна за стъкмяването на статистиката.


 Тя не е прогапаганда, както я разбират партията и правителството, което ясно личи по първите изброени от нас случаи, защото става дума за 36-годишен мъж и 42-годишна жена, които ще свалят средната възраст на жертвите и ще можем да се чувстваме по-изплашени. Без статистика, която отговаря на истината няма как да се познава проблемът, който действително имаме, а без да го познаваме, няма как да го решим. И така във всички области. От 3-кратното стъкмяване на ръста преди кризата - оказа се, че е 0,9%, а не над 3% до коронавируса.


 




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 11.04.2020 08:08

    Целта е ясна от две години, за онези които четат - ваксининиране на световната популация, е поне 4млрд. се надява Били Гейтс. Като се добави и малко нагалаза към ваксината - хоп депопулация!

  • 008 Anonimen 10.04.2020 11:46

    Някой има лошо чувство за хумор и обрича хиляди хора на мизерия, а икономиката на разпад с ... неясно каква точно цел. Но, както винаги, "магаретата страдат". :(

  • 007 Anonimen 10.04.2020 11:32

    https://1.bp.blogspot.com/-Yq5bVNCzmCo/XpAZR_vfI4I/AAAAAAAAYpk/iDoYqe53U7AD2hUF97t3tdWm9khlXtrDwCLcBGAsYHQ/s640/g-ivanov-b-borisov.jpg Ето това беше Социалистическа България, а това е днешна България... На този ден преди 41 години, Народна Република България изстреля човек в Космоса, и се превърна в 6-та космическа сила...

  • 006 Anonimen 10.04.2020 11:29

    Всеки вече дрънка глупости. Някои от тъпоумие, други по задължение, а за написаното няман думи.

  • 005 Anonimen 09.04.2020 18:43

    У нас всичко е фейк, най-вече тези дето уж ни управляват

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне