Районната администрация на “Изгрев” започва поредна битка срещу опит за кражба на общинска земя. Умишлено или не, “Търговска Лига Национален аптечен център ЕАД”, направи изменение и нанасяне в Кадастъра на имотни граници на тяхна собственост на бул.”д-р Г. М. Димитров” в ж.к.”Дианабад”.

Свързани новини

07.02.2023 09:30

Фармаолигарх грабна общинска земя: Кметът на Изгрев

Видян 1752 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Районната администрация на “Изгрев” започва поредна битка срещу опит за кражба на общинска земя. Умишлено или не, “Търговска Лига Национален аптечен център ЕАД”, направи изменение и нанасяне в Кадастъра на имотни граници на тяхна собственост на бул.”д-р Г. М. Димитров” в ж.к.”Дианабад”.

 След внимателен анализ на новонанесените граници на имота от страна на нашите специалисти се оказа, че към него са “присвоени” 21 кв.м в повече и то от общинската собственост в съседство. Нещо повече, тези 21 кв.м обхващат един от подходите към входа и рампата за хора с увреждания на бл.1.

 В трите изминали години на настоящия мандат, нашата администрация доказа принципната си и постоянна позиция срещу всеки опит за ощетяване на жителите на “Изгрев” и общината. Заедно успяхме на спасим десетки обществени имоти от кражба и освободихме много, неправомерно заграбени в годините такива в трите ни квартала.

 Воден от принципното си разбиране, че общественият интерес трябва на надделява, а правата на хората и администрацията да се защитават, разпоредих пълна проверка на случая и готовност за незабавно възражение срещу въпросните документи и тяхното оборвате в съда.

 Докато съм кмет на нашия район, няма да позволя нито педя общинска земя да бъде продадена, открадната или неправомерно владяна.

Заедно ще направим “Изгрев” едно по-добро и справедливо място за живот, той е нашият общ дом!", пише кметът на Район Изгрев Делян Георгиев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 селски тарикат 07.02.2023 12:49

    Комунистическият фармаолигарх така си е свикнал, с кинти където трябва да си оправя далаверите. Дори в началото на бизнеса си беше съден за невнасяне на ДДС за огромни поръчки за Пирогов и есествено се оправи пак с кинти. Такива са нашите бизнесмени, крадат и корумпират и си живеят в Швейцария за да си харчат милиардите на спокойствие

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак