Свързани новини

16.11.2009 09:03

Фандъкова: И като кмет ще работя за образованието

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искам да благодаря на всички структури на ГЕРБ и на всички граждани за резултатите, които постигаме в София, Разлог, Правец, Враца и село Беглеж, Плевенско. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на пресконференцията в НДК, след частичните избори за кмет, предаде БГНЕС.


Искам още да благодаря на Йорданка Фандъкова за ясната победа на първи тур от частичните избори за София. Заслугата и поводът за победата тази вечер е на първата жена кмет в София и това е Фандъкова. Убеден съм, че с нейните качества ще успява да убеждава премиерът, добави в заключение Цветанов.


Благодаря на всички софиянци, които дадоха своя глас за доброто управление на нашия град, каза новоизбраният кмет в началото на пресконференцията на ПП ГЕРБ. Това беше една висока оценка за работата на досегашния екип, от който аз бях част. Благодаря сърдечно на моите колеги от партия ГЕРБ и на всички партии от формат ЕНП, на партиите с център дясно в София. Благодаря специално на Бойко Борисов, който преди четири години без да ме познава повярва в моите качества и компетенции и ми даде шанс. "Надявам се и ще настоявам Вие да ми помагате като премиер", допълни Фандъкова. София има нужда от обединение, София има нужда да привлече хората, за да работят заедно. Нека да реализираме започнатите проекти и да мислим за развитието на града, допълни тя. Фандъкова пое ангажимента никога да не изостави образованието.


Малко завиждам на Минко Герджиков, защото само жени са кмет и зам. кметове на Столична община, каза от своя страна премиерът Борисов. Днес ме детронират като кмет, добави той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци