Свързани новини

12.08.2021 09:33

Фалстарт на гласуването за отказа от кабинета Николов

Видян 2445 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фалстарт на гласуването за отказа от проектокабинета Николов, защото депутатите не събраха кворум. Във вота участваха само 105 депутати и се оказа, че няма необходимия кворум от 121 души. Преди началото на дебатите пленарната зала напусна групата на Има такъв народ. А депутатите от ГЕРБ-СДС не участваха в гласуването.


Бе обявена 15 минути почивка. 


"Видяхте какво се случи, след това гласуване нямам представа премиер ли съм, или не съм", коментира лаконично Пламен Николов.

Преди това депутатите от Има такъв народ демонстративно напуснаха пленарната зала преди началото на обсъждането на отказа на тяхната партия да състави правителство.


Последва контрапредложение от страна на парламентарната група на ГЕРБ. Те поискаха да се гласува решение на Народното събрание, според което парламента не избира предложения от ИТН проект на правителство. Росен Желязков от ГЕРБ поиска парламентът да приеме друг текст на проекторешението - че не избира Пламен Николов за министър-председател. Той предложи решението да е: не избира Пламен Николов като министър-председател. Това е решение, а не констатация на волята на кандидата, че не иска. С предложения проект ние оказваме попечителско съдействие на волята му, да уведомим останалите, че той не иска. С подобно решение ще създадем демон, от който ще се


 


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.08.2021 11:28

    ИТН са една шайка чалги които нямат нищо общо с политиката, тази шайка е 1 към 1 сравнена с ГЕРБ, това е шайка създадена да се превърне в ОПГ чрез политиката, тя е "измамница" която целенасочено и с умисъл измами стотици хиляди нейни симпатизанти, че ще работи само за народа и в името на народа ! Чувството, че ИТН и ГЕРБ са идентични измамници се доказва все повече в политическото пространство - това е "дългата ръка" на БКП зад кулисите !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец