България Еър през летния сезон
01/02

Свързани новини

30.06.2023 12:21

Ежедневни полети до Бургас с България Еър през летния сезон

Видян 474 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След успешния старт на сезонната линия между столицата и Бургас на 23 юни, „България Еър“ ще предложи на пътниците си ежедневни полети до морската дестинация. От 30 юни вътрешната линия София – Бургас – София ще се изпълнява всеки ден през най-активната част от сезона на почивките.
С вечерните полети на националния превозвач пътниците могат да стигнат до Бургас за по-малко от един филм време или да се отправят към столицата след пълноценна почивка. Свободата за планиране на морска ваканция с възможност за заминаване през всеки ден от седмицата е още една причина да посетите красивите плажове.


Бургас и регионът на Южното Черноморие предлагат разнообразни възможности за морски и културен туризъм с множеството музеи и културни обекти, балнео и СПА, орнитоложки, винен туризъм. Гостите на града  през летния сезон могат да посетят някои от известните събития като Фестивала на пясъчните фигури, Международния филмов фестивал Бургас 2023 и много други.
Бягството от стреса на работната седмица и отдихът край вълните вече са по-близо, отколкото очаквате. Пълното разписанието на ежедневните полети по сезонната линия София – Бургас - София може да намерите в раздел „Дестинации“.


Цените за еднопосочно пътуване до Бургас започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни топли и студени напитки, вода и шоколадче на борда, заедно с безплатен check-in 24 ч. преди полет.


Националният превозвач предлага на своите пасажери удобно полетно разписание през летния сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на бизнес пътуване или семейна почивка. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей