Според Борисов, който получи доста похвали от възловите личности в ЕС за позицията си по преговорите със Скопие, не ГЕРБ, а ПП е изпаднала в изолация, защото по неговите думи се е „счупила”.

Свързани новини

23.06.2022 17:17

Евроатлантическа коалиция ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС веднага: Борисов

Видян 5242 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов поиска евроатлантическа коалиция веднага за „реформи...истински”. Той вижда съюз между своята партия и ДПС, които ден по-рано свалиха правителството с ПП и ДБ от управлявалата до момента коалиция.


 


Четирите партии, за разлика от БСП, имат декларирани общи виждания по войната в Украйна и падането на ветото за РСМакедония в ЕС.


 


Според Борисов, който получи доста похвали от възловите личности в ЕС за позицията си по преговорите със Скопие, не ГЕРБ, а ПП е изпаднала в изолация, защото по неговите думи се е „счупила”.



Той даде пример с Корнелия Нинова, която нарече публично Русия „приятелска държава, т.е. госпожа Митрофанова й е приятелка, пък сега я сваля”, за да подчертае вътрешните пробойни в досега управлявалата коалиция и несъстоятелността на опорката за дългата ръка на Москва, използвана от Петков, защото тя всъщност обижда ЕС, НАТО и САЩ, ако наистина биха допуснали пробив в блока.


 


Той иронично се извини на сваления с първия в историята на България успешен вот на недоверие премиер Петков, че го е нарекъл страхливец, защото бил „герой”.



Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 изперкал наглец 23.06.2022 23:10

    Какъв евроантлантик е Тиквата с червената си партийна книжка, престъпното мутренско минало и крадливото престъпно настояще?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева