Свързани новини

30.11.2021 15:39

ЕМА:Омикрон е лек, Модерна: Май ще трябват нови ваксини

Видян 3397 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният изпълнителен директор на Moderna (MRNA.O) срина световните пазари и изтри 2 трилиона долара в акции с едно свое предположение пред Файненшъл Таймс. Стафен Бансел обясни, че НЯМА ДАННИ, но може би ще се наложи да се правят нови ваксини заради коронавирусния щам Омикрон, понеже не е ясно дали ще може да се постигне същото ниво на защита като при Делта.


Както ще прочетете в отделен наш текст, Модерна вече спечели 40 милиарда долара от истерията Омикрон и няма да има нищо против от сериозна добавка към тази сума.
Изпълнителният директор на Европейската медикаментна агенция (EMA) Емер Кук направи специално изявление пред Европейския парламент и обясни НА БАЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ 2 важни неща: че съществуващите ваксини ще работят срещу Омикрон и че МИНАВА БЕЗСИМПТОМНО ИЛИ С ЛЕКИ СИМПТОМИ, ЗАЩОТО ЗАСЯГА ОСНОВНО МЛАДИ ХОРА ОТ 20 ДО МАЛКО НАД 30 ГОДИНИ, КАТО В ЕС ГО ИМАМЕ ВЕЧЕ ПОНЕ 11 ДНИ С 42 ИЗВЕСТНИ + 6 ВЕРОЯТНИ СЛУЧАЯ ДО ОБЕД ВЪВ ВТОРНИК.
Андреа Амънд – главата на Европейския център за предпазване от заради и контрол върху тях (ECDC), потвърди информацията.
Moderna отказа коментар пред Reuters кога очаква истински данни, а не предположения за ефективността на ваксините срещу Омикрон.
Световната здравна организация обяви, че ще трябват седмици, за да се разбере дали е възможно новият щам да причинява тежка форма на коронавирус, каквато засега в Южна Африка, където е от 3 седмици, и в Холандия, където е почти 2, няма регистрирана!  
Ако обаче се окаже, че е възможно развитие на тежка форма и летален изход, каквито до


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.12.2021 13:37

    до коментар 01 - ще използвам написаното от Вас и ще го цитирам навсякъде където ме "пусне" ЪнтЪрнета

  • 002 фашистки геноцид 01.12.2021 09:37

    Естествено, схемата е измислена перфектно още преди "изпускането" на все още неизолирания вирус. И докато в началото ни лъжеха за 1 доза, съвсем скоро се оказа, че това трябва да бъде системно през няколко месеца за все повече явяващи се мутации на неизолирания вирус. Абе стана като при хронично болни, постоянна поддържаща доза, а изхода все е летален!!!

  • 001 Anonimen 30.11.2021 18:35

    Эх раз! Ещё раз!! Ещё много-много-много-много раз!!! Ковидно: Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Доста ще сте напрегнати днес

Доста ще сте напрегнати днес и така може да объркате