Свързани новини

31.05.2013 12:12

Екшън в парламента

Видян 1483 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шоуто в парламента продължава с пълна сила. В основата му отново е Волен Сидеров. Този път лидерът на "Атака" се счепка с бившия транспортен министър от ГЕРБ Ивайло Московски, предаде Блиц.


В 42-рото Народно събрание направо замириса на бой.По време на дебата по законопроекта за промени в Закона за ДАНС Сидеров направи реплика от парламентарната трибуна, след което, минавайки покрай групата на ГЕРБ, си размени остри думи с Московски. Пред журналисти по-късно Сидеров заяви: "Ивайло Московски ме заплаши с физическа разправа. Сидеров обясни, че докато е минавал по пътеката покрай сектора, в който седят депутатите от ГЕРБ, Московски му е казал "Хайде да излезем”. "Аз му казах: "Що се правиш на мъж?”, посочи Сидеров. Той обясни, че Московски го е провокирал с наглото си поведение.

"Докато аз говорих от парламентарната трибуна той се смееше на глас, подвикваше и аз го питах какъв му е проблемът, при което той ме подкани да излезем навън. Явно, за да се бием. Този човек е бил министър, ако така ги е решавал нещата в министерството, пази Боже България”, коментира Сидеров. "Явно много ги е яд, че им казах "стоп" по пътя към властта. Напрежението е от страна на ГЕРБ. Всяко мое излизане на трибуната се посреща с викове и хулигански подвиквания. Тон им дава Красимир Велчев, който го играе фелдфебел, отговорник на групата. Непрекъснато чуваме просташки подвиквания дори от депутатките от ГЕРБ”, каза Сидеров. Според него има вълна от агресия, озлобление към "Атака”. "Специално около Московски има доста неща за разнищване и аз ще се ангажирам чрез комисията по корупция те да излязат на светло и той да стигне до съд”, посочи Сидеров. По думите му ще трябва да се направи ревизия на всеки един от министрите на ГЕРБ.

"Слизайки от трибуната, Волен Сидеров ми каза, че ще ми замръзне усмивката и "мангал мръсен” и аз му казах да излезем навън да се разберем", коментира депутатът от ГЕРБ и бивш транспортен министър Ивайло Московски. На въпрос как ще коментира заканата на Волен Сидеров да извади мръсните му сделки, Московски отсече: "Не е имало такива”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Раждаемост

Свещеник обвини Холивуд за ниската раждаемост

Западната развлекателна индустрия успя ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Ще се стремите да запазите нещата каквито са

Ще се стремите да запазите нещата каквито са и да