Свързани новини

25.05.2013 12:16

Екшън след полунощ в столичния квартал "Овча Купел"

Видян 1389 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко след полунощ на спешния телефон 112 е подаден сигнал за припаднало 15-годишно момиче на улица "Босилек" 1. "Не диша, не диша", крещи се от другата страна на слушалката. Оказва се, че тийнейджърката страда от диабет, но в конкретния случай просто е... прекалила с алкохола.


При пристигането си обаче медицинският екип е посрещнат като на война. Близките на момичето вдигат страшен скандал с обвинения за голямо закъснение на линейката. Екипът твърди, че се е отзовал точно за 6 минути. След няколко по-остри реплики напрежението ескалирало до крайност и лекарите са нападнати с юмруци. Нанесен е побой и на лекаря, и на медицинската сестра, и на придружаващия ги шофьор.


Въпреки фронтовата обстановка тийнейджърката е прибрана в колата на Спешна помощ. Под дъжд от камъни и дървета шофьорът дал газ и с цената на огънати на няколко места ламарини успял да се измъкне, отпрашвайки с пациентката към "Пирогов". Лекарят и медицинската сестра обаче останали сами сред десетки разярени мъже.


Минути по-късно на място пристигнала втора линейка, този път придружена от полиция. С общи усилия медсестрата и докторът били измъкнати от лапите на тълпата. Ескалиралата агресия наложила униформените да прибегнат до по-крути мерки, при които били арестувани шестима от мъжете. По първоначална информация в кръвта им е открито голямо количество алкохол.


Добрата новина от последвалите медицински прегледи е, че непоправимо пострадали няма и нито един от нападнатите не е хоспитализиран. Най-тежки удари е отнесла сестрата, на която е предписано домашно лечение, предаде БЛИЦ.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог