Свързани новини

27.11.2020 13:12

Екоминистърът даде най-вярната оценка на това управление - хаос и безхаберие: Нинова

Видян 2677 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на управлението на Бойко Борисов. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание след изненадващата поява на министъра на околната среда и водите Емил Димитров в парламента и скандалния анализ, който той направи за  състоянието на водния сектор на България.


Лидерът на БСП подчерта, че този оценката не е от левицата, която я дава непрекъснато в продължение на четири години: "Чухте я от министър на Борисов – от човек, който е преживял всички тези проблеми, които описа. И чухте ли ключовите думи за управлението на Борисов – хаос, безхаберие, частни интереси, кражби- кражба от настоящето, но и кражба от децата и внуците в бъдеще; незаконно и криминално деяние, безнаказани действия, престъпно бездействие. Ето най-вярната оценка на това управление.", категорична и точна бе Нинова.


"В областта на ВиК сектора – всичко това, което днес чухме, ние отдавна го говорим. Проблемът е отдавна. Помните ли Бисер, Аспарухово, Мизия? И помните ли отговорът на правителството, когато още тогава поставяхме въпросите и когато предлагахме решенията. Защото аз помня шараните по площадите на Мизия, които стояха там една седмица след като 4-метровата вълна се оттегли. Помня всичките катастрофални последствия и жертви. Вие тогава не обърнахте внимание. Оттогава до ден-днешен давате само един отговор – „Свиквайте - така ще бъде, има климатични промени в света. Свиквайте, че ви наводняваме къщите. Свиквайте, че е суша и нямате вода за пиене“. Ето обаче, истината - защо това е така. Защото управлението на Борисов е безхаберно и престъпно.", очерта бедственото поведение на управляващите и във ВиК сектора Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни