Свързани новини

06.10.2021 14:13

Джип с цена, колкото неплатения наем на БСП, кара близък на Нинова депутат, легендата Масларова – с 13-г. Субару

Видян 13975 пъти | Коментари 15
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама свидетели от 19 минути забелязаха след заседание на БСП на Позитано 20 на платен паркинг в съседство в редакцията един след друг да си тръгват със своите лични коли двама депутати от предишните парламенти. Първо се появи с недотам щастлива физиономия Стефан Бурджев. За него е известно, че беше особено близък с лидерката Нинова, която се обкръжи и с други момчета.Той си тръгна от паркинга с нов Мерцедес GLE 350. Високопроходимият автомобил – по народному джип – чиято минимална цена е 148 000 без ДДС или 177 600 лв. крайна цена, но специално модификацията, която бившият и бъдещ депутат подкара свойски струва 167 000 лв. без ДДС или крайна цена от 200 400 лв. По ирония на съдбата – колкото неплатените наеми на БСП за централата на Позитано 20 за цели 2 години, които областната администрация в лицето на своя зам.-управител щерката на Янка Такева, назначена от кабинета Борисов 3, си иска, за да ги прибере в държавната хазна, а БСП отказва да плати, като даже заплашва със съд държавата.


35-годишният Бурджев стана депутат още на 31 през 2017 г. и се издигна до секретар на изпълнителното бюро от 25 май тази година след окончателното овладяване на партията от Нинова и чистката след априлските избори. Тоест, той е нещо като секретар на ЦК на БКП от едно време, но тогава бяха много – десетина в различните години на соца, а сега са само трима.


Само за сравнение, Емилия Масларова, която беше направена легендарна от медиите с внушения за богатства, бижута и тоалети всъщност си тръгна минута след него от същия паркинг със старо Субару на видима възраст около 13 години, чиято цена е под 3% от стойността на Мерцедеса на младия лъв на Нинова – Стефчо Бурджев.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Редакцията до Anonimen 004 06.10.2021 22:15

    Както в тази, така и във вчерашната статия по темата, е описана тази теза, но е странно защо тогава всички други партии си плащат - вероятно, защото на Позитано 20 няма клуб, а е централата на партията. Малко е различно. Не спорим, казваме Ви, драги анонимни читателю/читателко

  • 004 Anonimen 06.10.2021 21:55

    По темата: През 2019-та, НС приема закон (добър, лош - но закон!), според който всички политически партии, получили над 1% на последните избори, следва да получат от Държавата - респективно от общините - помещения за партиини клубове, без да заплащат наем а поемат само режиините: ток, вода и прочее... По тази причина, заведеното дело срещу БСП (а и други политически сили)и изкараният изпълнителен лист са незаконни!!!

  • 003 Anonimen 06.10.2021 20:49

    002, ти анонимник в сянка ли си бе овца ? СДС от началото на 90-те бе истинско до влизането на Ив.Костов в него който го и разби,но ти си бил в топките на баща си тогава, затова и нямаш "хал-хабер" от политика и партии, ти разбираш само от чалга и ясла с плява ! Всичко до последният Парламент е член, симпатизант или довереник на БКП, тъп си за толкова "сложна" ситуация,затова и ще ти наподобява на "извънземна", както тъпата ти кратуна е измислила !

  • 002 Anonimen 06.10.2021 17:30

    001 анонимнико, следва логичен въпрос: А СДС кой го създаде, Всевишният или Държавният департамент на ФАЩ? Или за тях ще извадиш някой друга извънземна теория? А, бе, отдалаче си личите това шорошоидите и джендърита, по извънземната си интелигетност сотличавате.

  • 001 Anonimen 06.10.2021 14:45

    Нинова и цялата и структура БСП са червени измамници и спекуланти на "живот", кога най-после ще разберат това българите, БКП създаде БСП,ГЕРБ,ДПС и разни патриотични измамници за да управлява България и твърдо може да се каже, че успя, защото разчиташе на простотията и малоумието на стадото овче, което гласуваше и гласува само за обещания, без разум и спомен...

Виж всички
напред
03|03
RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион