Свързани новини

12.12.2014 14:51

Драгомир Стойнев: 226 акта срещу ЕРП-тата „чакат” подписа на шефа на ДКЕВР

Видян 1555 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на ДКЕВР СветлаТодорова не е разписала нито едно от 226 наказателни постановления срещу елетроразпределителните дружества. Това стана ясно от зададените от депутата от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и бивш енергиен министър Драгомир Стойнев въпроси към вицепремиера Томислав Дончев. Стойнев припомни, че през май докладите за извършените по-рано през настоящата година от ДКЕВР одити на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго про са станали публично достояние. По думите му нарушенията са повече от 2600, а актовете  стоят на бюрото на председателя на комисията и чакат да ги разпише. „Вчера г-жа Тодорова дори се опита да подведе парламентарната комисия-като заяви, че има 226 наказателни постановления и когато бе попитана на каква стойност са те- тя не можа да отговори и накрая си призна, че тя не разписва наказателните постановления към електроразпределителните дружества”, разказа Стойнев. Той заяви, че голяма част от тези актове имат давностен срок. „Г-жа Тодорова призна, че тази седмица изтичат голяма част от тези актове. Ако не се връчат днес, всичко приключва”, категоричен бе бившият енергиен министър. Той изрази съмнение, че някой в ДКЕВР защитава електроразпределителните дружества. „В това няма нищо лошо, но те трябва да уважават българските институции и граждани и да работят така, както работят в собствените си държави”, завърши Драгомир Стойнев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.