В обобщената информация, която изпращат до Брюксел, се съдържат сигнали от симпатизанти и членове на движението за репресии от страна на МВР

Свързани новини

18.02.2022 11:24

ДПС сезира ЕК и ЕП за нарушения на изборите у нас през юли и ноември 2021 г.

Видян 910 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДПС сезира Европейската комисия и Европейския парламент за нарушения по време на изборите през юли и ноември миналата година. Това съобщи днес председателят на партията Мустафа Карадайъ, предаде БНР.




 Той уточни, че в обобщената информация, която изпращат до Брюксел, се съдържат сигнали от симпатизанти и членове на движението за репресии от страна на МВР:




„Натискът и тормозът се изразява преди всичко в извършването на масови принудителни проверки на лицата и тяхното имущество. Като фактически основания за тези проверки липсват или не са достатъчни по смисъла на закона. В множество от сигналите се съдържат данни за извършени, можем да предположим, че са и престъпления от милицията“.




Карадайъ допълни, че ДПС ще подкрепя действията на органите на реда срещу купения вот, но категорично се противопоставят борбата с това порочно явление да се превръща в параван за репресии и нарушаване на демократични принципи и права.



От движението настояват още да не се елиминира гласуването с хартиени бюлетини, тъй като задължителният машинен вот не бил добър модел.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп