Свързани новини

07.10.2021 11:32

ДПС даде оргсекретар на БСП – пощальон

Видян 5647 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият организационен секретар на БСП, представен вчера на Позитано 20, е дългогодишен кадър на ДПС и е човекът, изнесъл от областната администрация на София изпълнителния лист за неплатен 2 г. наем на червената централа, който тя оспорва, а това е административно нарушение. Затова е и уволнен оттам. Напомняме, че казусът беше раздухан като фейк срещу президента от сайтовете БЛИЦ – на олигарха К. Домусчиев и ДПС, и от сайта на Валерия Велева, който се финансира с договори от общините на ДПС, а тя направи име с интервю за пране на гащички с А. Доган. Безценният Цветелин Софрониев, пощальон, започва кариерата си в БСП – Изгрев, но е свързан неизменно с едно от най-скандалните лица на ДПС и ВИС 2 – Емил Иванов, срещу когото имаше протести от жителите на София област. Софрониев е главен секретар на Софийската областна администрация по времето, когато Емил Иванов правеше скандални заменки и разпродаваше държавни земи за жълти стотинки. Преди това е бил юрисконсулт и също главен секретар на община Своге по време на кметуването на Емил Иванов, ДПС. А публичните регистри в държавата сочат, че явно и добре си е осребрили слугуването – придобива общинско жилище (72 кв.) в Дианабад, бл. 54 (което разбира се закупува на безценица през 2008 г.), въпреки че Софрониев и семейството му далеч не се вписват в графата „нуждаещи се“.
През 2014 по време на кабинета Орешарски, Софрониев отново, не без скандал и проблеми, е назначен за член на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), но въпреки че не отговаря на изискванията за длъжността, с подкрепа от ДПС
е назначен и без необходимия ценз. Цветелин Софрониев действително е завършил право в СУ, но вместо десет, както изисква законът, има само пет години стаж на юридическа длъжност.
По негово време Комисията се опита да глоби 19 минути за „нарушаване на личната данна потна подмишница” на банкерката Петя Славова, за което беше осъдена от нас във Върховния съд, Погна 19 минути и, защото отказвахме да махнем със задна дата информация, че един изнасилвач е изнасилвач на невръстни девойки.   
Защо недолюбва президента Радев? Защото не успя да бъде набутан за областен управител на София при служебното правителство.

ИНТЕРЕСНО Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ВРЪЗКА ТОВА НАЗНАЧЕНИЕ НА ДПС-АР НА НАЙ-ВАЖНИЯ ПОСТ В БСП СЛЕД ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ, ЗАЕМАН В ГОДИНИТЕ ОТ ХОРА КАТО ЧУДОМИР АЛЕКСАНДРОВ, АНДРЕЙ ЛУКАНОВ, НИКОЛАЙ ДОБРЕВ, с просто факт:
БСП СЕДМИЦА НЕ ОТРИЧА БЪДЕЩ КАБИНЕТ С ДПС И ГЕРБ, ЛАНСИРАН ОТ ЙОРДАН ЦОНЕВ.

 


Радостина Тонева


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 07.10.2021 13:10

    001, всички са зависими от БКП, тя съществува зад ЗАВЕСАТА, от нея се клонираха БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ГЕРБ, новото СДС това на Р.Христов, от нея последно изплува и Възраждане, българският народ много е страдал и ще страда, защото позволи БКП да се "покръсти" на БСП, вместо да бъде забранена със закон и унищожена завинаги и сега нямаше да има нито ДПС, нито БСП, нито пък ГЕРБ ! Като сме тъпи заслужаваме си беднотията и мизерията !

  • 001 Anonimen 07.10.2021 12:44

    Зависима ли е другарката Нинова от Доган и сие?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни