Свързани новини

03.09.2021 12:29

Дошъл тука, все едно е на фитнес: Александър Ненков за Тошко Йорданов

Видян 2474 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Александър Ненков от ГЕРБ определи обидите като безсилие. "Моля ви се, г-жо председател, наистина Ви съчуствам. Виждам Ви в какво състояние с те в момента, запазете своето достойнство, най-малкото не позволявайте на хора, които са облечени с някакви тениски - дошъл тука, все едно е на фитнес, да дава квалификации на моята партия", каза още Александър Ненков.

Председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова заяви, че след като Тошко Йорданов е партиен шеф на Ива Митева, не означава, че трябва да му разрешава да обижда отделни парламентарни групи.
"Г-н Тошко, зад тази партия стоят над 600 хил. български граждани. Искате ли тези 600 хил. граждани да ви посрещнат на улицата, както ви посрещнаха едни други, когато си взехте мандата и ви пазеше полицията. Това ли искате?", каза още Десислава Атанасова.
Тя заяви, че зад всяка парламентарна група стоят български граждани, които са я избрали чрез доверието и вота си.
Според нея е опасен стилът на поведениет на Тошко Йорданов. "Не само да направите забележка на г-н Йорданов, а да го накажете с отстраняване от пленарната зала", заяви още Десислава Атанасова.

Ива Митева обясни, че Тошко Йорданов не й е шеф, защото не е член на "Има такъв народ". "Аз му наложих забележка преди да излезе г-н Ненков", заяви още тя.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 смешник 03.09.2021 12:37

    Дребосъкът Ненков е голяма смешка! Ако не е син на корумпираната си майка и обслужващия си баща магистрат щеше да гледа НС през крив макарон. Който влезе в ОПГ-то на Мутрата психясва тотално от алчност за власт и пари!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и