Свързани новини

20.05.2021 23:05

Дончева скрила предателството от Мая и групата, те знаели за номера от 3 дни

Видян 13428 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Татяна Дончева не е казала на никого за предателството спрямо групата Изправи се! Мутри вън, която след 12 години неуспешни нейни опити и безпринципни коалиции, я върна в парламента. Тя си е мислела, че пази в пълна конспирация преговорите си с Корнелия Нинова, но колегите й в протестната партия знаели всичко от 2-3 дни, научи 19 минути от депутати от 45-ия парламент. Най-коментираната тема е как авторката на поправката Ванко 1 е преглътнала коалирането си с Румен Петков, който навремето я унизи пред цяла България с репликата за "мълчанието в спалнята на Таня". Партиите на двамата не струват и 1 процент. Забавата е още по-голяма, като прибавим в коалицията на Нинова екпрезидента Георги Първанов, който отново се върна в светлините на прожекторите, след като миналия месец в мемоарите си той посвещава доста страници на неприятни истории за Корнелия Нинова. Свадливите характери на тримата "нови" стари в БСП вещаят големи интриги и ненужни битки на Позитано, където без друго тече въртележка по райони и класиране в листите и едва ли застрашените от изпадане на по-долни позиции тамошни дейци ще преглътнат без бой парашутисти с претенции и без реална тежест, които на всичко отгоре с гръм и трясък - и доста ругатни и противно говорене - са напускали


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 21.05.2021 15:31

    Каквато и манджа да се опитват да забъркат-все помия излиза.

  • 003 Anonimen 21.05.2021 11:15

    Няма лошо в обединението на партиите, даващи ляв мигач, а завиващи надясно. Чакаме и истинското ляво, както е в нормалните демокрации. Борисов и той трябва да си прибере мекеретата, които се водят патриоти и да освободи терена за истински националисти. Българинът дано да придобие способност да разпознава истинските цветове и след това да гласува, според предпочитанията си, а най-добре - според интереса си.

  • 002 Anonimen 21.05.2021 08:47

    Тази мухлясала пица, ако някой наивник й е вярвал досега, сега лъсна като повърнато на покривка. Драпат за кокала, нищо друго, останалото са приказки за прах в очите. Ето, и шкембе войвода с шебек войвода и с варненския аптекар лайнар правят сговорна дружина - кръв сере, въпреки клетвите на каракачанов, че с аптекарския мухльо няма да се коалира. Не само ще се коалират, а и копулират. Мамка ви башибозушка, цигани сте всички!

  • 001 Anonimen 21.05.2021 08:10

    защо ли, няма замесени хора от БСП и ДПС, които също се водеха опозиция - защо ли не са били интересни за падналата власт? Защото Герб и БСП са двата резена от дупарата на БКП, а ДПС - онова, по средата.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на