Свързани новини

21.05.2021 22:05

Дончева недоволна и от Нинова, пуска намеци по телевизията

Видян 12712 пъти | Коментари 6
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Татяна Дончева даде интервю за Сашо Диков по Евроком, в което намекна, че не е никак доволна от днешните изявления на Корнелия Нинова, че запазва името и състава на досегашната коалиция около БСП. "Каква е тая широка коалиция в тясната", попита тя. И добави: "Няма да стане срещу някое избираемо място". Тя направи няколко уговорки. Първо призна истинността на информацията на 19 минути, че още дни преди обявяването чрез близкия до Нинова сайт Епицентър на преговорите с БСП, тя ги е водила. После даде да се разбере, че нищо не е договорено. Трето, обясни, че "вторник-сряда" е крайният срок за разбирателство. Не отрече и че не е казала на колегите си за сепаративните преговори с Позитано. Според нея от една страна тя може да се върне в Изправи се! при Мая Манолова, Хаджигенов, Бабикян, Капон, но от друга страна споразумението им било изтекло на 4 април. Пусна и интрига, че "възпитаниците на Сашо Диков" - т.е. Хаджигенов и Бабикян, били се опитали да регистрират своя група в миналия парламент. Което няма как да е вярно, защото те не са 10 души, за да могат да го направят. Сигурно по този повод, но може и да е случайност Мария Капон пусна в същото време във Фейсбук няколко пословици, които започна с: "Между два стола се пада долу". И завърши: "Хитрата сврака - с двата крака".


Дончева използва случая да каже, че Слави не можел да прави политика, както те със Сашо Диков - шоу. Също така отрече всякаква възможна подкрепа за Първанов като ляв кандидат за президент, даже каза, че се учудва, че се "бутал напред", защото щял "да се хлъзне на паркета".


 Тя разкритикува Корнелия Нинова за нейния "троянски кон" при президента Калоян Методиев - фаворит на председателя на БСП, въпреки че направи смехотворна прогноза за 28% на БСП на изборите, на които тя изкара 15% и то 3 дни преди вота. Според Дончева това вкарване и изкарване от президентската администрация е било некоректен ход на Нинова. Тя смята Радев за безспорен фаворит за президент.


Радостина Тонева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 22.05.2021 14:52

    Като е недоволна-защо се натиска за коалиция?Да си действа сама,нали си има партия,даже и със субсидия се беше сдобила.Ама няма балами да гласуват за нея и сега си търси ракета-носител.Каквито врътки прави постоянно-нищо чудно и с ГЕРБ да се коалира,само да е на софрата.

  • 005 Anonimen 22.05.2021 13:10

    004 дръпнал си най-тъпата реч която може да се сътвори ! Но това е разбираемо още щом се разбере, че четеш най-идиотският сайт "афера", сайтът на читатели най-лесно поддаващи се на манипулации и лъжи !

  • 004 Двете американски подлоги радев и янев вече акушират новата следизборна тройна на херо мустафа коалиция: ГЕРБ, ДПС и Чалгарите. 22.05.2021 12:33

    “Смяна на шефа на Агенция по инвестиции и се слага за шеф баш капия на Боко Тиквата, ценен кадър на Хунтата. Смяна на областен управител във Варна със назначение на … вр.и.д. – бивш заместник на ГЕРБ областния управител и човекът на ГЕРБ Портних, все едно той управлява. Смяна на шефа на СДВР – заменен със заместника му, който отговаряше за побоите срещу протестиращите. Все едно там е Младен Маринов – МВР – Мето, на когото е човек, за „бело“, клекшопове и прочие, да сте чели АФЕРА. Ако не сте чели, ако щете. Смяна с клизма на шефа на Вътрешна сигурност, единствено и благодарение на това, че АФЕРА разкри скандални факти, свързани и с Бойко Рашков. Смяна на шефа на ДНСК, на негово място – хахаха! – човекът, който спаси барбекюто на Пацо Терасата. Съветник на премиера – Георги Великов – бивш скандален дансаджия и бивш началник на кабинета на Цветлин Йовчев, един от „библиотекарите“, главно действащо лице в „Червеи“, и още, и още … да сте чели АФЕРА, ако не сте, много важно. Позорът е за вас, не за нас. Стефан Марашев върнат на бял кон в Митниците на топ позиция – ашколсун. Пак – да сте чели. Шефът на ДАНС Варна, който се облажи като „крайно нуждаещ се“, и който трябваше да работи по корупция в Община Варна, но не само не работи, но биз бизе със замът на ГЕРБ Портних опъваше чадър точно там, сега вече е издигнат в столицата.”

  • 003 Anonimen 22.05.2021 10:53

    Няма нищо по-нормално лявомислещи формации да правят коалиция за избори, както и десномислещите също. Тогава ОПГ-тата на Борисов и Доган или ще трябва и те да се обединят или отичат в канала!!!

  • 002 Иванов 22.05.2021 10:53

    Каква е електоралната тежест на тази бъбривка?

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния