Под секрет се знае, че в момента Лили продължава да записва нови парчета, както и стари нейни, но с нови аранжименти. "Публиката отново ще бъде изненадана, както всеки път на моите концерти", казва певицата. Иванова продължава и да работи върху физическата си форма. Тя не спира да прави гимнастика, диетата й е желязна, а на издръжливостта й могат да завидят и 20-годишните, пише HotArena.

Свързани новини

25.02.2023 16:47

До 500 лв. билет за Лили, минимум 80 лв.

Видян 2629 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 80 до 200 лева ще струват редовите билети за 15-те концерта в 13 града в страната от тазгодишното национално турне на Лили Иванова, съобщиха от екипа й. ВИП-пропуските са от 300 до 500 лв., каквито цени не са искани у нас за естрада. Припомняме, че билетите за спектакъла В самотата на памуковите полета на Малкович в Народния театър бяха от 35 до 400 лв. и това предизвика протяжен медиен скандал, в който беше вкарана дори политика.


За разлика от първата изява на световноизвестния актьор и на международната звезда Ингеборга Дапкунайте с нейните филми с Оскар на наша сцена и то само в 3 спектакъла, кубратската легенда обикаля България всяка година и пее много малко от хитовете си, поради забрани на композиторите им. "И тя е звезда като него, нормално е да е така! Все пак хората, които могат да си я позволят, ще я гледат от първите редове", коментират от екипа на звездата.


63 години след старта на кариерата й, първото събитие за Лили е на 10 май в Благоевград, 2 седмици след нейния официален 84-и, а според някои 87-и рожден ден, като вече се залага дали певицата, която не чете ноти, ще успее да подобри сценичния рекорд на Стоянка Мутафова.


За 7 месеца Иванова и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали във Варна , Велико Търново, Плевен, Бургас, Созопол, Пловдив, Стара Загора, Добрич, Враца, Хасково, Русе и два последователни в първа зала на НДК.


На сцената с Лили ще бъдат музикантите от LI Orchestra и вокалното трио LaTiDa.
В момента естрадната прима продължава да записва нови парчета, както и стари нейни, но с нови аранжименти. "Публиката отново ще бъде изненадана, както всеки път на моите концерти", казва певицата. Само не казва дали приятно или не, каквито случаи имаше с фалшиви изпълнения при миналото турне, особено на концерта в Пловдив под открито небе.


Иванова продължава и да работи върху физическата си форма. Тя не спира да прави гимнастика, диетата й е желязна, а на издръжливостта й могат да завидят и 20-годишните, пише HotArena.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Fuck off 26.02.2023 16:02

    ГуГо-бг, що ли не си таковатЕ мичката пайчина с шибаните реклами? Нямам нищо против сайтовете да печелят, но вие прекалявате!

  • 004 Anonimen 26.02.2023 09:45

    Тази певачка и да ми платят 500лв няма да я слушам.

  • 003 Anonimen 26.02.2023 09:34

    Какъв олигофрен трябва да си, за да дадеш 500 лева , за тази издухан бабичка, която пее на син бек??? Ние на времето софийските младежи не ходехме на концерт на тази селска певица и без пари! Едни и същи песни пее от 100 години. Идиотите в България са мнозинство! Трагедия!

  • 002 няма безсмъртни 25.02.2023 22:22

    Добра певица, но не можа да вдене, че всяко нещо е до време...Хубаво е публиката да я помни с най-доброто и изпълнение, а не с гафовете и в последно време

  • 001 Самоковецо 25.02.2023 21:40

    На дърти години се излага с тази алчност! Добра певица, ама алчна.За какво са и тези пари, на кого ще ги остави? Така затваря вратата за обикновените хорица! Така ще я гледат само оялисе парвенюта и мутро-клепто-олигарси! Аз ако бях на нейно място, щях да взимам на оядените мутро олигарси по 10,000 лв за тикет, а на обикновените хорица по 2 лева за билет!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и