Директната линия с Владимир Путин е телевизионно предаване, по време на което държавният глава отговаря на въпроси на обикновени граждани на Русия и други страни на живо в ефир

Свързани новини

29.07.2022 14:22

Директна линия с Путин ще се проведе не по-рано от септември: Кремъл

Видян 743 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Годишната сесия за въпроси и отговори на руския президент Владимир Путин, известна като "Пряка линия с Владимир Путин", ще се проведе едва през есента, като датите може да бъдат определени през септември, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери в петък.

"Часът ще бъде определен, [датата] ще бъде определена. Поради натоварения график нямахме време да проведем директна линия в началото на лятото. В момента много хора са в отпуск, така че вероятно няма да могат да го гледат толкова, колкото биха искали. Началото на септември, първата половина на септември, е началото на сезона: политическият сезон и като цяло възраждането на домашния живот след летния период. След това ще определим дата и ще ви информираме за това", каза той, като имаше предвид времето на събитието.


Говорителят на Кремъл отговори отрицателно на въпрос дали самата директна линия може да се състои още в началото на септември. "Казах, че през първата половина на септември е само активизирането на живота, възобновяването на политическия сезон, всички събития. А в бъдеще вече ще бъде определена дата", обясни той.


Директната линия с Владимир Путин е телевизионно предаване, по време на което държавният глава отговаря на въпроси на обикновени граждани на Русия и други страни на живо в ефир. Този формат на комуникация беше организиран за първи път на 24 декември 2001 г. , а след това сесиите се провеждаха ежегодно, с изключение на 2004 и 2012 г. През 2020 г. събитието не се проведе в традиционния си формат, но Путин отговори на няколко въпроса на граждани по време на годишната си пресконференция през декември същата година. През 2021 г. събитието се проведе на 30 юни.


 


 Снимка: ТАСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден