Свързани новини

25.09.2009 13:16

Дянков: Има лобизъм срещу реформата в митниците

Видян 1633 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има лобизъм срещу реформата в митниците, заяви след парламентарния контрол вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков, цитиран от БГНЕС.


Чухме току-що бившият министър на вътрешните работи Михаил Миков да казва, че митница Видин е най-важна, не само в държавата, но и в ЕС, аргументира се Дянков. Но статистиката ни показва, продължи той, точно кои звена в митниците не изпълняват функциите си. Дянков поясни, че се закриват или преобразуват структурите само на тази основа. За Агенцията за финансово разузнаване той повтори оценката си. Агенцията определено не си е вършила работата през последната една година и от момента, в който е минала на подчинение от МФ към ДАНС, не е имало начин да се изискват банките данни. Причината за това е, че работещите в Агенцията са се профилирали от информационна в разузнавателна институция. Точно за това, те са прекъснали и комуникацията със сходните организации в други държави. След преминаването им отново на подчинение на МФ, те ще възстановят информационните си функции, а чисто разузнавателната дейност ще остане в ДАНС, заключи Дянков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева