Свързани новини

11.09.2021 07:16

ДБ събра 58 подписa за извънредно заседание на парламента в понеделник

Видян 2888 пъти | Коментари 9
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Демократична България” настоява да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание в понеделник - 13 септември, за да бъде разгледан на второ четене проектът за промяна на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство, предаде OFFNews.bg.

Формацията събра необходимите подписи, за да поиска председателят на Народното събрание Ива Митева да насрочи извънредното заседание.

Първоначално обаче не достигаше един подпис и председателят на парламентарната група на ДБ Христо Иванов се обърна към народните представители от трибуната:

“Напът сме да приключим с бюджетната процедура, което е чудесно, но това вероятно ще качи шансовете парламентът да бъде разпуснат бързо. А имаме недовършена работа. Конкретно, можем да разгледаме на второ четене закона за Бюрото за защита на свидетели. Затова ние сме събрали, благодаря на колегите от “Изправи се БГ. Ние идваме” и от “Демократична България”, 47 подписа. Трябва ни още един, за да предизвикаме извънредно заседание на парламента в понеделник, да разгледаме този законопроект, да свършим още едно нещо, което е важно. Търси се един депутат, ще ви бъдем благодарни."

След призива му под искането се подписаха депутати от “Има такъв народ” и то е внесено в деловодството на Народното събрание с общо 58 подписа.


Снимка: БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 11.09.2021 23:33

    006-ти, сульо ще казваш на онова нещо в гащите ти което има важно едно око което вижда повече от твоите две ! Вие немощните в кратуните чалгари имате затруднено мислене, затова и повтаряте само това което чалга-инструкторът Славун казва, той знае, че затрудненото ви мислене води до послушание и спазва това си "знание", като повтаря едни и същи думи "промяна" и "подмяна" които ти си запомнил без да ги разбираш ! Ако чалгарите наричаш "хора" пак много си се объркал, защото "хората" имат очи и уши които чуха и видяха едни трагични чалга-депутати които бяха със скъсани дънки и тенис фланелки в НС, което показва, че не уважават институцията и си мислят, че са на чалга-сцена където могат да демонстрират "босфорските нрави и обичаи" и последно, защо отложиха увеличението на пенсиите за декември, това което искаха герберските тикви с причината "няма пари" /така каза онова тъпо джудже Тошко/, която комунягите повтарят вече 77 г.,не ми отговаряй защото нямаш разум, надуй си кючека, тази музика идва от ДПС /Босфора/и обединява ИТН, ГЕРБ и ДПС...малоумник !

  • 008 Тихомир Томов 11.09.2021 20:50

    Ние хората на България сме виновни за това състояние . След 1989г не бяха резнати главите на ламята .

  • 007 Anonimen 11.09.2021 18:48

    БСП е главния виновник за състоянието на държавата!

  • 006 Anonimen 11.09.2021 18:42

    001 Сульо,65 депутата направиха всичко възможно промяната да се осъществи,а 175 депутата направиха и невъзможното,Промяната да бъде заменена с подмяна! И си въобразяваш,че хората не виждат всичко това???? Жалък и смешен си!!!!!

  • 005 Anonimen 11.09.2021 14:28

    А защо от партията на другарката Нинова никой не желае Бюрото на Каскета да бъде разбутано, толкова ли много го обича или пък се страхува, или и запушват устата с няколко стотин хилки месечно да го играе опозиция?!

  • 004 Anonimen 11.09.2021 12:06

    да се чете "...че НЕ е морално при толкова беден народ..."

  • 003 Anonimen 11.09.2021 11:55

    002,когато Манолова предложи да си намалят заплатите, че е морално при толкова беден народ да получават такива заплати, най-първи против бяха идиотите на чалгаря Слави които казаха, че било евтин популизъм, да се замислят 'феновете" на чалгата какви измамници са ИТН, за тях най-важното излиза, че са заплатите, не отговорността, морала, достойнството и обещанията им ! Много си прав като казваш, че заплатите им са ЦИНИЧНИ, бих добавил и срамни, защото наистина е срамно измамник да получава висока заплата, като се има в предвид, че от измами печели предостатъчно, но алчността им няма граници затова и са достойни за смъртни присъди !

  • 002 престъпници на държавна ясла 11.09.2021 11:08

    Добре, че даваха на живо работата на правна комисия за да видят хората кой как работи и за какво крадения народец им плаща от залъка си дебелите и цинични заплати, което беше първото избрано от "народните ни представители". Защо пълни профани и некомпетентни хора се пращат в тази комисия като само пречат и умишлено саботират работата и. Хората на Борисов приличаха на клакьори и мажоретки на мач, толкова арогантни, невъзпитани, непрекъснато крещяши и заплашващи, всячески се стремяха нищо да не се случи. Със сигурност така им е заръчал престъпния им бос, както Каскета се обяснява на неговата замогнала се за нула време Севи

  • 001 Anonimen 11.09.2021 10:30

    ИТН не са народни избраници, а народни измамници ! Защо не са се подписали, чакали са чалга-инструкторът да им разреши ли, от 65 депутата само 11 са се подписали, другите не са ли биле на работа или са биле "телефонисти" в момента на гласуване ? Тези народни избраници в НС са кретени, те не са там да свършат полезна работа в полза на суверена и държавата, а за да си напълнят банковите сметки от далавери и заплати, това НС е една кочина за свини които нямат морал, влизат и излизат когато си искат, човъркат телефоните си по всяко време вместо да решават проблемите, ходят на работа когато им е удобно, никога не са 240 прасета на едно место в тази кочина, какво ще стане ако един обикновен работник по време на работа си играе с телефона или когато му скимне излиза на въздух за да не работи - ще бъде уволнен веднага нали, а тези мърши там се чувстват недосегаеми, че и с имунитет, от кого се пазят като работят уж в полза на народа, кой ще ги преследва да ги малтретира, ако достойно и морално си вършат работата ? Свини-наглеци са тези които сме избрали и сме им гласували доверие, всички там са въшки зависими от БКП имитиращи омраза към червената сган, но всъщност такава е тактиката на комунетата - заблуда чрез "храчене" срещу себе си за по-сигурно, тя овцата няма достатъчно ум за да разбере измамата ! Да се закрива тази кочина за свини, "угоихме" ги достатъчно добре, сега трябва да ги "заколим" /осъдим/ за да харчим повече за "храна" и да се облагодетелстваме от "месото" /парите им в полза на държавата/!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв