19 минути попита пресцентъра на правителството дали има или няма дарение и дали е направено също и за Украйна, на която премиерът се зарече, че е дал 1 заплата неясно точно за какво

Свързани новини

18.05.2022 14:30

Дарявал ли е пари на черква, която НЯМА нужда от ремонт премиерът?

Видян 3150 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Премиерът Кирил Петков, който изкара 4 – 5 дни при нас на морето и „шетаха” с кортежа му от НСО нагоре – надолу между града ни и село Лозенец, където има семейни имоти, докато в коалицията уж трескаво обсъждаха да даваме ли оръжие на Украйна, няма данни да е дарявал суми за ремонт на черквата ни.




Още повече, тя е в доста добро състояние, местната власт чудесно се грижи за нея, няма нужда от ремонт”, разказаха при посещение на 19 минути в Царево местните жители.




Същото сочи и проверка, направена от нас в общината на морския град, познат в миналото като Мичурин, а в последните години ВИП – курорт на България с Лозенец, Оазис и т.н.




Ако има дарение, то е изключително тайно. Може да е и лично. За определен свещенослужител, който не за първи път вярно служи на управляващите, разказват още местните жители, които тези дни вече започват истинска работа и отварят всичко за новия сезон в този хубав край с хубави хора.



 
Самият храм се намира на най-вдадения в морето нос на Василико – стария квартал на Царево, като огледът ни показа, че не просто е в много добро състояние, като дори не сравняваме с храм – паметника Александър Невски, където премиерът се снима по празници, а главната черква на България е в окаяно състояние. Има си и модернистична камбанария, и вечер е център на цялото крайбрежие на града, като до нея е направена чисто нова морска алея с осветление, за каквото София може да мечтае.




Даже декоративният зид, който ограничава и оформя поддържаната от общината голяма градина на храма, е обточен с акцентиращо целия стил наоколо корабно въже.




От 19 минути се обърнахме за коментар до пресцентъра на правителството и попитахме дали има или няма дарение за църквата в Царево и дали е направено същото и за Украйна, на която премиерът се зарече, че е дал 1 заплата неясно точно за какво. Въпросите ни обаче останаха без отговор в рамките на работния ден.



Напомняме, че Петков даде 3 различни банкови сметки „за помощ” на бившата съветска република, едната от които е прочутата с паричните си измами чрез фишинг Нигерия.




Акцията Дари заплата за Украйна не е на някоя „тъпа пиарка”, както незнайно защо в официално изказване определи дамите, които се грижат за имиджа на властниците Петков, а самият министър – председател, свидетелстват източници от неговата правителствена коалиция.


 


 


Илиян Костадинов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.05.2022 15:27

    За краткото си президенство, Зеленски е спретнал 950 млн.дол. Циглето Кирчо се мъчи да го догони.

  • 001 Anonimen 18.05.2022 15:27

    За краткото си президенство, Зеленски е спретнал 950 млн.дол. Циглето Кирчо се мъчи да го догони.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби