Свързани новини

06.12.2021 14:14

Далата на Маджо, Маргините и ВИС плажовете иска да остане зам.-министър в туризма

Видян 3907 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жената, дала на фирма от кръга на Маджо плажа Сл.бряг- Север – наследство от двата редовни кабинета с министерство на туризма, желае да остане заместник-министър в новия. Никой не пита за тази и другите концесии, които отидоха при СИК и ВИС, върнали бг туризма към положението от 90-те години? Никой не пита и кой е взел 400 000 евро за услугата в Съни, така че да бъдат отстранени не само хотелиерите, които сега плащат рекет, а и да бъдат накърнени интересите на почиващите - странно ли е, че министерството на туризма никога не нанесе сериозни санкции за прегазването на обещаното по концесия?
Интересен въпрос е също какво свързва новата стара заместник-министърка със собственика на столичен 5-звезден хотел, близък до хотелиерската фамилия Златеви,
където обядва всеки ден и дали това е прилично и не е ли конфликт на интереси?
Служебният премиер Стефан Янев върна Ирена Георгиева за зам.-министър на туризма. Тя беше на поста при всички правителства до момента. Сега се надявала да остане и при новия редовен кабинет. Безспорно тя е експерт и човек от бранша. Макар че Ирена Георгиева е завършила специалност Социология в Софийския университет Св. Климент Охридски, почти целият й професионален път е свързан с туризма. Има близо 25-годишен стаж в туристически агенции. Резултатите от работата й в министреството обаче никак не са добри. Освен някои обвързаности, които бяха изброени по-горе.
Ако има Промяна, как би работила за нея като човек, така тясно свързан със Статуквото.
Важно е да се каже и друго – тя влезе във властта от квотата на Патриотите и никога не е криела фенството си за тях, въпреки че сега според хора от бранша играела социалистка.

Вярно е, че Кирил Петков заяви, че всяка партия ще си кадрува в министерствата, които са й поверени, а туризмът кой знае защо отива в БСП. Обаче премиерът назначава заместник – министрите и ще бъде наистина трудно да се обясни едно подобно решение като оставане, а не оставка на Ирена Георгиева.


Наталия Каменова


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 07.12.2021 09:08

    Мангалката (виж тироида) е навряла зурла в копанята, трудно можеш я изкара. 001,на новите им даваме 100 дена и ако не вършат работа, ще ги шътнем.Толкоз.

  • 001 Anonimen 06.12.2021 17:52

    Да видим в каква степен ще се оправдае претенцията за честно и почтеност на двамата харвардци или мафията и задкулисието ще продължи и при тях и ще се окажат поредните лъжци и гепачи на ангро

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а