ацията и е партията на мира.

Манолова представи Спасителния план на Изправи се.БГ. В него се предвижда внасяне на законопроект за извънредната ситуация в енергийния и водния сектор, като важна част от него е въвеждането на понятието “енергийно беден”.

Свързани новини

23.09.2022 10:09

Да не вкарваме България във война: Мая

Видян 1023 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Важният разлом на тези избори е между партиите на мира и тези, които са склонни да въвлекат България във война”, заяви пред БНТ лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова. Тя бе категорична, че формацията й е партията на мира.


Манолова представи Спасителния план на Изправи се.БГ. В него се предвижда внасяне на законопроект за извънредната ситуация в енергийния и водния сектор, като важна част от него е въвеждането на понятието “енергийно беден”.


“Въз основа на редица европейски критерии за енергийно бедни се определят всички хора, чиито разходи за енергийни сметки надхвърлят 10% от приходите в домакинствата. В закона е предвидено всички енергийно бедни да получат компенсации от българската държава за цялото увеличение на енергийните им сметки.


„Едновременно с това ние ще предложим и законодателство което да ореже печалбите и на търговците на ток, и на ВИК дружествата”, поясни Манолова. “България е една от държавите основни производители на ток в Европа и на този фон е недопустимо цената да скочи над 1000 лв.”, подчерта тя.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Америка унищожи ЕС 23.09.2022 11:15

    Самата акушерка Урсула, предан слуга на глобалистите и САЩ заяви, че военните действия трябва да не спират. И това го казва тази дребна и съсухрена женица, майка на 7 деца. Що за председател на ЕС има и кой точно я е избирал за да сее смърт както с военните си безумни тщения, така и както стана с ваксините, като се показа отличен дилър и със сериозни печалби от това, при това еднолично и тайно. Така, че продажните ни грантаджии от евроатлантическия жълтопаветен сектор явно ще са първите, които ще я подкрепят. Но за съжаление същото се наблюдава, макар и сериозно маскирано от много други партии, явно водени от меркантилен интерес

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни