Свързани новини

19.10.2021 18:13

Червеният Кънев се предлага на ПП, БСП да знае

Видян 2980 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не са истина думите на Корнелия Нинова и близките до нея кандидат – депутати, че никой от групата на БСП не е говорил с Продължаваме промяната. Истината е, че %D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2">Петър Кънев - нейният фаворит и водач на листата в Бургас, независимо от срамния си резултат – минус 5000 гласа и четвърто място в областта, след като бе изпреварен от местното ДПС за първи път в историята, е в активен диалог с ПП на Кирил Петков. Именно харвардецът обяви пред медиите простия научен факт, а от БСП неловко се опитаха да го опровергаят. А може би на Позитано 20 не знаят истината, тъй като живеят в изолация. Напомняме, че по всички уставни документи на Столетницата Кънев няма право да кандидатства за депутат, тъй като има повече от 12 години в парламента. Напомняме също ужасяващия му конфликт на интереси – той %D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2">хем е кандидат, хем печата бюлетините и протоколите за изборите на пореден парламентарен вот.
Заветната мечта на Кънев, който тези дни обяви и в Бургас, че ще направи всичко възможно да има коалиционно правителство след 14 ноември, е самият той да стане министър на икономиката, както свидетелстват от месеци негови близки медийни съветници пред 19 минути.
Припомняме, че по европрограмата на Министерството на икономиката, което му беше подопечно като шеф на Икономическата комисия в парламента, семейната му печатница взе машина за холограмни стикери за над 2 млн.лв. С нея той получи предварително 6 млн. лв. аванс от ИААА на Министерството на транспорта при ББ3, да печата незаконните, но приети с %D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2">общо единодушно гласуване на БСП и ГЕРБ екостикери. Те вдигнаха цената на автопрегледите с 20 лв., а хората са принудени да си ги купуват, въпреки че не е и скоро няма да бъде пусната старовремската система за контрола им. Тоест, те са напълно безсмислени, освен че са и незаконни.
Скоро ще разказваме как се обясняват щедрите държавни поръчки към фирмите на Кънев, заменили чекмеджета по пътя.

Мария Пенчева


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.10.2021 10:36

    Ебати путьото лайноядец е този башибозук!

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на