Свързани новини

12.03.2013 15:04

Бул. България с първото кръстовище на 2 нива с въжета

Видян 2323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„На столичния булевард България ще бъде изградено първото оригинално кръстовище на две нива с въжета, подобно на Дунав мост“. Това разкри столичният кмет Йорданка Фандъкова пред TV7. Основен ремонт на булеварда ще започне веднага след края на зимата. Ще бъдат подменени старите трамваи , предстои подмяна на релсите, както и ремонт на подлезите.


Първата дама на София разказа, че през уикенда не почива, а обикаля София, за да търси нередности. “Нека ме извини Любомир Христов, че непрекъснато му звъня”, каза с неудобство в гласа градоначалничката. По време на една от инспекциите си тя установила, че част от плочките на централния вход на Южния парк не са сложени както трябва. „Недобре свършената работа ще е за сметка на фирмата изпълнител“, обърна внимание Фандъкова.


През 2013 г. се очаква в София да бъдат изградени 3 нови кръстовища като бюджетът на общината предвижда и подмяна на старите трамваи и тролеи.


Предстои общината да получи и нови 50 млн. лв. от европейската инвестиционна банка. Те ще бъдат използвани за изграждането на кръстовище на 2 нива на Лъвов мост и за ремонтни дейности.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв