Смята се, че работилият от 1977 г. дд 1990 г. в ДС Николай Радулов от отцепниците претендира за МВР, а оплакванията на Борислав Сандов - в момента вицепремиер и екоминистър, който се оплака, че никой не му е предлагал пост в следващ кабинет на Промяната, вероятно означава овакантяване и на втори ресор за "пазарените"

Свързани новини

04.07.2022 16:17

БСП и ДБ искат министерствата на ИТН, за да останат с ПП, "независимите" също се натискат

Видян 4942 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спасяването на България минава всъщност през овладяването на апетитни министерства от малките коалиционни партньори, научи 19 минути от осведомени източници по върховете. БСП и ДБ имат намерение да подкрепят нов кабинет на Продължаваме промяната, ако вземат ресорите на Има такъв народ. Сред тях най-ресурсна е енергетиката, но регионалното развитие те е за подценяване.


В спортното министерство партийни емисари вече обясняват, че ведомството им се паднало от баницата. А във Външно не само престижът, но и имотите по света и у нас са доста апетитна хапка. За беда на коалиционните партньори, и "пазарените" по думите на депутата от ПП Атанас Михнев отцепили се от групата на Слави "независими" депутати имали амбиции към отделни министерства. Не им стигали обещанията за "сигурни" места в листите на Продължаваме промяната. Като стари кучета, те не искали гаранции от партия, която дори няма регистрация в съда, каквато е ПП, камо ли организации във всяка от 265-те общини на България. Защото там няма нищо сигурно.


Смята се, че работилият от 1977 г. дд 1990 г. в ДС Николай Радулов от отцепниците претендира за МВР, а оплакванията на Борислав Сандов - в момента вицепремиер и екоминистър, който се оплака, че никой не му е предлагал пост в следващ кабинет на Промяната, вероятно означава овакантяване и на втори ресор за "пазарените".


 


Илиян Костадинов



Снимка: БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей