Свързани новини

30.09.2020 11:38

Братът на Ружа взе адвоката на Ел Чапо и я накисна за ЦЕЛИ КЪЩИ С КЕШ в няколко държави

Видян 12415 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          Продължаваме сагата за открадналата 5 млрд. Ружа Игнатова от авторитетния немски Зюддойче цайтунг. Във вчерашния брой разбрахте как кариерата й тръгва във финансов фонд на Цветелина Бориславова, където е директор, минава през измама с продажба на завод в Германия, стига до препиране на реални милиарди от фиктивна криптовалута, препрани в цял свят, включително с инвестиции в знакови здания в София, при нулева активност на бг службите, въпреки че е преследвана от ФБР и немските правоохранители.



Сагата стигна до спокойното и демонстративно напускане на България от Ружа с редовен лоукост полет от София и натоварването на брат й с ръководството на измамната й империя за 5 000 000 000 евро. След 2 години той е заловен от ФБР и започва да разплита мрежата й пред американските власти:



„Константин Игнатов има същия адвокат като световноизвестния наркобарон Хоакин "Ел Чапо" Гусман и като Джон Готи, кръстник на американската Коза Ностра. Сега Джефри Лихтман защитава "Консти Кекс" от Шрамберг. На 5 ноември 2019 г. той се явява като свидетел в съда, за да даде показания под клетва срещу адвоката, който пере парите на Onecoin. Сестра му Ружа е знаела, че властите - вероятно и други хора - са по петите ѝ, казва той.



Тя получава информацията за разследването на ФБР от бивш високопоставен служител от люксембургските тайни служби, за когото се твърди, че е осъществявал вид частна тайна служба.



Игнатова е омъжена за адвокат от Франкфурт, с когото имат дъщеря, чието кръщене празнуват на екстравагантното парти на басейна в Созопол. Има обаче и паралелна връзка с друг мъж - предприемач, който сега също е съден в САЩ за пране на пари.
Ружа и любовникът ѝ искат да напуснат партньорите си и да се оженят, за да имат деца, разказва


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат