Свързани новини

02.07.2009 14:28

Борисов: Станишев ме имитира и се пъчи

Видян 1483 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако съм журналист бих задал на Станишев следния въпрос: как може всички големи медии със скрити камери да разкриват купуване, а МВР и ДАНС да не могат да разкрият нито едно. Единственият извод е, че те искат да прикрият тези купуват гласове.


Това каза неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС. Запитан как ще коментира думите на премиера Станишев, че дава кухи обещание, Борисов отговори: Кой е премиер, за мен такъв няма. Предвид докладите от последните няколко дни, които излязоха от Световната банка, международните институции и преса, Борисов коментира, че ако за него говорят така както за Станишев, ще се скрие в дън земя и няма да коментира никого. "Той всички грехове на Костов се опитва да ги припише на мен. Не му прави чест да ми приписва пасивите от управлението на Костов", посочи столичният кмет, напомняйки на премиера, че в Синята коалиция освен Костов са и СДС, БЗНС, Мартин Димитров и много други. "Факт е, че той по мой адрес освен да ми приписва Синята коалиция, не можа да каже нещо, което да не сме изпълнили и направили", заяви Борисов. Той бе категоричен, че Станишев няма как да се измъкне от клопката на Доган.
Нагла лъжа, според Борисов, е твърдението, че е приватизирал болници. "Аз възстановявам, строя, обзавеждам и давам на хората. Аз, когато той беше в Банкя, бях в Пловдив, иначе щях да сляза и да умиря хората, те го мразят", заяви още Борисов. По думите му, Станишев, където и да отиде бива освиркван. Той съобщи, че бюджетът на страната е със 160 млн. лева "на минус", което означава, че до края на годината няколко млрд. лева минимум ще бъдат "потопени от държавата". "Станишев иска още панически два три дена да може да говори, че е наред държавата, за да може да дезертира от властта", категоричен е Борисов. Правителството, смята той, крие тези загуби на бюджета и затова днес няма заседание на Министерския съвет и няма дебати с участието на премиера. "Цветанов го издирва по плажовете на Варна, няма го. Мартин Димитров го търси, всички го търсят" отчете кметът, допълвайки, че е "много малък Станишев да иска дебат с мене, много му харесва с мене. Ами те и другите го искат", заяви Борисов, като добави, че самият премиер го имитира и "се пъчи".
Според него и на Костов и на всички има е писнало от измишльотините на Станишев. По отношение на изказването на лидера на Новото време, че и неговата партия ще бъде част от следващото правителство начело с ГЕРБ той каза: "Пожелайте му успешни избори от моя страна и да е жив и здрав".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Интересен ден, от едно необикновено приключение ще преминавате в друго

Интересен ден, от едно необикновено приключение ще