Свързани новини

16.03.2010 11:07

Борисов: Ще бъдем безкомпромисни и срещу хората на власт

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Следващите седмици ще видите, че сме безкомпромисни и срещу хората, които са на власт. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при откриване на международна конференция, посветена на добрите европейски практики за борба с корупцията, предаде БГНЕС.


По думите на премиера има места, където хора от властта са почнали да правят неща, за които знаят, че той е крайно против. Борисов допълни, че ако днешната конференция е била след 2 месеца той би разказал, какво са правили хора от днешната власт.
Той отбеляза, че в черновата на междинния доклад има едно изречение което дава оценка на работата на правителството за първите 7-8 месеца. Изречението е: „ Има политическа воля“. Борисов каза още, че след като има воля рано или и късно става промяната. Той отбеляза, че се подготвя промяна в Наказателния и Наказателно процесуалния кодекс - наред със създаването на специализирани съдилища, разследванията на ОЛАФ да имат доказателствена сила. Премиерът допълни, че в тези структури работят едни от най-добрите следователи.
Борисов отбеляза, че през последните месеци служителите на МВР са направили няколко операции, които могат да бъдат за пример на страните от региона. Той посочи операция “Наглите“, при която част от задържаните накрая са започнали да показват къде са заровени трупове. Борисов отбеляза, че има доклад, според който път от 22 км е предложен за фактуриране на стойност 222 млн. лв., а по сметки на правителството магистралата до Бургас е на приблизителна стойност около 300 млн. лв. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...