Свързани новини

12.09.2020 15:09

Борисов отрече дете от Мис Бикини

Видян 9305 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


За първи път министър-председателят Бойко Борисов бе попитан лично за евентуалното си бащинство покрай Барселонската афера. Въпреки опитите на охраната му да попречи на журналистката Вилдан Байрямова от Биволъ, тя успя да зададе въпроса, който вече 8 години виси в публичното пространство. Борисов отрече да има дете от Борислава Йовчева (Мис Бикини), която бързо бе евакуирана от прословутата Къща в Барселона още при първите проверки срещу нея.


След като майката и детето й поживяха в Дубай, с гръмването на инфобомбата за разследването на испанската прокуратура на нейния бизнес, тя светкавично бе прибрана у нас и бракувана с близкия до премиера 68-г. бизнесмен Йордан Христов, известен в Приморско като Сина на гъркинята. Самият той спомена, че разследването в Испания около къщата и бизнеса на Йовчева било прекратено. Христов счита, че бракът му с бившата манекенка бил грешка. На въпрос за връзки с Борисов каза, че от познанството си с него имал само ядове, а детето на Йовчева не било негово пред bird.bg.


В същото време бизнесменът отрече и да е инвестирал пари в модния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой именно стои зад офшорката, наляла милиони в луксозния бутик Ermanno Scervino, управляван от Йовчева, остава висящ.


По-рано стана ясно, че от негови офшорни фирми са получени милионните преводи, разследвани в Испания. Тъй като става въпрос за дружества, усвоили десетки милиони от еврофондове, очаква се и разследване на Лаура Кьовеши. Тя бе сезирана от евродепутата от БСП Елена Йончева. НАП у нас покри скандала как бащата на Йовчева я е финансирал с 1.5 млн.лв, след като е обикновен майстор.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Сватба по време на протести - снимка не за спомен, а позиция 12.09.2020 20:42

    Сватба по време на протести - снимка не за спомен, а позиция https://frognews.bg/novini/svatba-vreme-protesti-snimka-spomen-pozitsiia.html Снимката на която са младото семейство, техните кръстници и шаферките от празничния ден бе споделена от Вера Иванова от "Системата ни убива". Както знаете на площад "Независимост" е палатковия лагер на майките от организацията, чиито протест стартира още през месец март. Със същия надпис те всяка вечер изразяват протеста си срещу премиера и правителството на Бойко Борисов. По време на антиправителствените протести не веднъж на площата се виждаха абитюренти. Днес и тези млади хора са решили да покажат позицията си, която показва и желанието им какво бъдеще очакват. https://www.facebook.com/vera.ivanova.12935/posts/1572964572876183

  • 001 Anonimen 12.09.2020 16:42

    Буржоазната власт през последните 30 години капитализъм успя да инсталира на премиерския пост само двама (засега) с изявени симптомокомплекси, които са от компетентността на лекарите с медицинска специалност „психиатрия: Фил Кенеди – шизофрения – Международна класификация на болестите /МКБ: (МКБ-10 F20); Мутрьо Пръстовете („Не може ние да сме обсадени седмици наред и да се показват средни ПРЪСТОВЕ, да се наричат членове на кабинета мърши, боклуци и какво ли не …) – психопатия (DSM) (МКБ-10 F60.2{{{2}}}).

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.