Свързани новини

21.05.2009 10:23

Борисов не пуска камера в спалнята си

Видян 1787 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов отказа да допусне камерите на Нова телевизия в стаите на къщата си в Банкя, от където тази сутрин отговаряше на въпросите на Лора Крумова и Милен Цветков, предаде БГНЕС.


Аз като идвам в Нова телевизия влизам в студиото, не се оглеждам наоколо и не се разхождам по етажите на телевизията. Сега няма да снимате спалнята ми. По този начин Борисов аргументира отказа да допусне камерите в къщата. По повод коментара на водещите, че има доста "премиерски стол" в дома си в Банкя Борисов отговори: Цветелина избира мебелите. Все пак трябва да ми бъде удобно докато говоря с Вас. На въпроса защо е пуснал по медиите снимките с контузения му крак той отговори, че това е било "единственият начин да задоволи интереса на медиите". Всяко чудо за един ден, добави той. "Лора, минаваш границите на приличието.... всеки ден пред дома ми идват шаманки, лечителки да се грижат за мен, шеговито отговори Борисов на въпроса "дали сам се обслужва". Той каза още, че има доста фрактури по тялото - на носа, на краката, на главата. "Когато преди казармата ме подстригаха по главата имах 17-18 белези", каза още той.
Лидерът на ГЕРБ отново повтори, че премиерът Сергей Станишев е паднал в капана "на своя най-близък приятел Азер Маликов". Станишев доказа, че не е европеец. Той направи драстичен гаф и започна черен пиар, каза той по повод на клипа за него и Иван Костов. Бойко Борисов на няколко пъти нарече Сергей Станишев нещастник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Раждаемост

Свещеник обвини Холивуд за ниската раждаемост

Западната развлекателна индустрия успя ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби

Ще имате нужда от конкретни указания

Ще имате нужда от конкретни указания, за да се