Свързани новини

02.07.2009 09:40

Борисов: Доган си играе със страховете на хората

Видян 1874 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ахмед Доган плаши с етническата карта и че ако не е на власт ще има второ Косово. Ако е в друга държава, веднага ще му се потърси отговорност, но тук в България няма никаква реакция."


 


Това каза в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС. "Доган си играе със страховете на хората за възродителен процес. Яростта и обидата на опонентите ни по адрес на ГЕРБ показва, че имат страх само от нашата партия. Тя е различна от другите и само тя може да побеждава", каза още Бойко Борисов. Според него единствено ГЕРБ не е под ничий контрол и нито взима пари от някого, и нито прави скъпи предизборни кампании. "Навсякъде ГЕРБ участва самостоятелно на изборите и за мажоритарни, и за пропорционални кандидати. Доган в момента ръководи БСП. Той не издига кандидати за депутати в много градове с една единствена цел - всички гласове, които купуват, да отиват за БСП, за да не може ГЕРБ да достигне пълно мнозинство. По този начин БСП като партия завинаги остава под контрола на Доган. Президентът направи този псевдомажоритарен вот, за да може поне 20 депутати да бъдат откраднати от ГЕРБ", смята Борисов.


Той помоли всички българи да излязат да гласуват и да не се поддават на тези, които предлагат пари и дори да ги взимат, после пак да гласуват за ГЕРБ, защото всички тези пари, които се раздават по изборите, всъщност са откраднати от хората.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец