Свързани новини

02.06.2021 13:46

БНБ прикрива соцдепутата Кънев, жената на Д.Добрев, дъщерята на шефката на КЗК и тв морализатора Р. Ненков

Видян 15379 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки че е задължена по закон, БНБ точно една седмица отказва да даде обществено значима информация по трудоустройването на роднини на хора от върхушката на старата власт на твърде добре платените работни места в централната банка, където се вземат не 12, а 20 заплати годишно. Медийният съветник на управителя Ани Димитрова, която се отличи завинаги с блестящия пиар, който правеше на кабинета Орешарски, си търсела работа, твърдят в гилдията. Не знаем кой би я взел, след като прочете простите факти и обективната истина:
Първата, за която запитахме БНБ и не получихме отговор, но която проверихме беше Александрина – дъщерята на бившия от седмица шеф на ДАНС Димитър Георгиев. За наше щастие тя сама е описала в своя фейсбук, че е започнала работа в БНБ преди да е завършила образованието си, на което без друго е отделила по-малко от две години, с което подобри рекорда на бившия икономически министър Емил Караниколов. Това означава, че тя е назначена в нарушение/заобикаляне на закона. С предишна единствена месторабота – шафнерка/стюардеса на автобус. В момента, от началото на годината, тя е вече служител в най-отговорното звено на централната ни банка – надзора. Оставяме настрана въпроса има ли държава, където щерка на управляващ тайни служби в продължение на 6 години оставя толкова много информация на стената си, която може да бъде използвана всякак от всеки? Отговорът е: няма такава държава. Само това да беше, професионализмът на бащата, оглавявал контраразузнаването ни толкова години, очевидно не е завиден – това са елементарни, но много излагащи на риск обстоятелства.
БНБ отказа, след дълго чудене, да ни даде информация за нея с оправдание „лични данни”, което е абсурдно. В публичния сектор не само имената, позициите, конкурсите, но и възнагражденията са обществена информация.
А ние питахме не само за нея, а също за:
Живка Добрева, съпруга на бившия икономически министър и депутат от ГЕРБ в 41-вото, 42-рото, 43-ото, 44-ото и последното 1-месечно 45-о Народно събрание Делян Добрев, станал най-известен с Кумгейт


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 02.06.2021 22:37

    Къде изчезна Искров след като изпълни поръчката за фалита на КТБ и милиарди потънаха пак в определени чекмеджета и джобове, защо не понесе никаква отговорност при огромната заплата, която получаваше?! Явно рушвета е бил доста добър за тази услуга. Сега пък този екземпляр проспива куп престъпления и обслужва определени кръгове за сметка на хазната и данъкоплатците. Тези управители на БНБ са за разследване и съд. Да се разследва и как са назначавани калинките и родата на хунтата на Мутрата, за това нищо не върви в държавата, а само мислят как да откраднат и да си повишат заплатите и бонусите. Защо пък да не си върнат взетите огромни възнагпраждения след като никаква работа не са вършили, даже са били заплаха за държавата?

  • 003 Борис Ангелов до val 02.06.2021 17:29

    Анонимен смелчага, да, не повече от 2000 лв. струва тая смешна работа тип екселски таблици. Ако разбираше нещо от тая работа, и ти щеше да знаеш. Хубаво е, че знаем кой си. Нали знаеш, че тук няма истинска анонимност. Предай много поздрави на другаря Кънев, който горкичкият ще ми строши телефона да ми се извинява

  • 002 Anonimen 02.06.2021 14:51

    .....затова голямата лопата, и изриване до дъно

  • 001 Anonimen 02.06.2021 14:07

    Горката БНБ!! И тя се превърна в спирка на роднините след като паднаха заплатите в Ръководство Въздушно движение и плъховете побягнаха масово към сигурни дистанции...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни